Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hirvihaaran Golf haluaa naisetkin mukaan harrastamaan – "Lajin aloittaminen on aika mutkatonta täällä Mäntsälässä"

Hirvihaaran Golf Mäntsälässä panostaa tänä kesänä uusien naisharrastajien palveluihin tarjoamalla matalan kynnyksen mahdollisuuksia tutustua lajiin.

Jo usean vuoden ajan naispelaajat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet yhteistä toimintaa, joka helpottaa lajin aloittamista ja uusien pelikavereiden saamista.

Toimintaa koordinoi aktiivinen naistoimikunta, jonka ladykapteenina toimii Virve Laisi.

– Tänä kesänä olemme mukana Suomen Golfliiton Naiset golfaa -hankkeessa, jossa on mukana 15 golfseuraa ympäri maata. Toteutamme kaksi maksutonta tutustumispäivää kesäkuussa, joissa pääsee kuulemaan golfharrastuksen aloittamisesta, millaista pelaaminen ylipäänsä on eli mitä se vaatii esimerkiksi välineiden osalta ja miten pääsee alkuun. Samalla pääsee vähän kokeilemaan eri golflyöntejä. Lajin aloittaminen on aika mutkatonta täällä Mäntsälässä. Ja me muut naispelaajat haluamme olla uusien harrastajien tukena, Laisi kertoo.

Naiset golfaa -hankkeen ideana on madaltaa kynnystä golfharrastuksen aloittamiseen.

– Tutustumispäivinä 14.6. ja 16.6. kerromme samalla, millaista seuratoimintaa golfin osalta Mäntsälässä toteutetaan. Meillä naistoimikunnassa on yhteisiä pelimatkoja ja matalan kynnyksen kilpailutoimintaa sekä järjestämme tarvittaessa vaikkapa yhteisiä opetustunteja. Joka toinen tiistai pelaamme yhdessä niin kutsutun iltaysin, jossa vaihdellaan peliporukoita sen mukaan, kuka aina pääsee paikalle. Tiistaina 7.6. iltaysi toteutetaan Tuo kaveri golfaamaan -kierroksena eli jokainen voi tuoda mukaan golfista kiinnostuneen kaverin, joka pääsee mukaan puttaajan roolissa, jatkaa Laisi.

Naiset golfaa -tutustumispäivien jälkeen starttaa kahdeksan kerran Naisten kasi -kurssi, jossa yhdistetään golfin opettelua, yhdessä oloa ja liikuntaa.

– Toivotamme kaikki golfista kiinnostuneet naiset mukaan kesäkuun tapahtumiin ja sen jälkeen jatkamaan halutessaan Naisten kasin parissa. Golf on mitä parhain tapa liikkua ulkona ja viettää aikaa ystävien kanssa. Samalla kunto kohoaa, mieli virkistyy ja koko ajan oppii uutta, Laisi sanoo.

Hirvihaaran Golfin naisten toiminnassa on mukana kaiken ikäisiä pelaajia, joten ikärajaa lajin aloittamisessa ei ole.

Ilmoittautuminen tutustumispäiviin 10.6. mennessä: https://www.naisetgolfaa.fi/hirvihaara-golf.html

Lue lisää seurasta: www.hirvihaarangolf.fi