Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän K-Market Kaunismäen kauppias vaihtuu – "Haluan kehittää Kaunismäkeä asiakkaita tarkasti kuunnellen"

Mäntsälän K-Market Kaunismäessä aloittaa heinäkuun alussa kauppiasuransa Teija Tiihonen.

– Paljon on tuttuja asiakkaita, yhteistyötahoja ja – kumppaneita, Teija iloitsee, kun voi aloittaa kauppiasuransa kotipaikkakunnallaan.

Uusi kauppias kertoo K-ryhmän tiedotteessa, että hän on asiakkaana kokenut K-Market Kaunismäen lämminhenkisenä ja sopivan pienenä kauppana, jossa asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi hymyillen.

– Tätä vielä nykyisten kauppiaiden Suvi ja Mikko Pirkolan luomaa tunnelmaa haluan jatkossakin korostaa, Teija lupaa.

– Haluan myös kehittää Kaunismäkeä asiakkaita tarkasti kuunnellen.

Suvi Pirkola erosi maaliskuun alussa myös Mäntsälän kunnanhallituksesta muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Mäntsälän Uutisilla ei ole tietoa hänen muista jatkosuunnitelmistaan.

Tiedotteessa Tiihonen kertoo keskittyvänsä kauppiaana vastuullisuuden teemoihin, kuten kierrättämiseen ja ruokahävikin minimoimiseen.

Tiihosella on pitkäaikaista kokemusta kaupan työssä. Hän on aloittanut 15-vuotiaana Mäntsälän K-Ostopörssissä, joka myöhemmin on palvellut nimellä K-Supermarket Kalaasi ja sittemmin K-Citymarket Mäntsälä.

– Olen työskennellyt useissa kaupoissa seitsemän eri kauppiaan palveluksessa. Viimeiset neljä vuotta olen työskennellyt Viikissä, missä suoritin kauppiasvalmennuksen. Piipahdin myös hakemassa lisää kokemusta Kellokosken K-Supermarketissa, Teija kertoo.

– Haluan lähettää kiitokseni kaikille kasvattajakauppiailleni ja työkavereille, jotka ovat olleet tukenani valmennuksen aikana.