Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pitkän rupeaman taivaltaneet Lions-pyöräilijät pysähtyivät myös Mäntsälässä

Lionsien N- ja B-piirien pyöräilyviesti ”Liiku Ja Liikuta” pyöräiltiin lauantaina 21.5. N-piirin pyöräilijät lähtivät liikkeelle Loviisasta ja B-piirin polkijat starttasivat Hangosta.

Tähän pyöräilyhaasteeseen saattoi reittien varrella osallistua kuka tahansa ja polkea juuri omalle kunnolleen ja aikataululleen sopivan matkan.

Mahdollista oli siten polkea mukana vaikka vain pari kilometriä tai etapilta ja pysähdyspaikalta toiselle ja palata takaisin omaan lähtöpisteeseensä.

Muutama innokas oli kuitenkin jo alun alkaen ilmoittanut pyöräilevänsä läpi koko reitin, noin 160 kilometriä.

N-piirin pyöräilijät starttasivat neljäntoista miehen voimin Loviisasta klo 8.45. Matka jatkui Porvooseen, josta osa kääntyi takaisin Loviisaan ja yhdeksän polkijaa jatkoi edelleen Askolaan.

Jokaisella paikkakunnalla pyöräilijät pitivät lyhyen tauon.

Mäntsälään pyöräilijät saapuivat noin viiden tunnin matkanteon jälkeen ja jopa hieman etuajassa suunnittelemaansa aikatauluun nähden.

Vuorossa oli puolen tunnin levähdystauko. Kevyen lounaan ja LC Mäntsälä/Mamsellien järjestämän juoma- ja välipalatarjoilun jälkeen osa pyöräilijöistä kääntyi takaisin Askolaan ja osalla matka jatkui Pornaisten kautta Sipooseen ja sieltä edelleen Vantaalle Heurekaan.

Koko reitin ja pyöräretken päätepiste oli Helsingissä Kansalaistorilla, jonne N-piirin viisi koko reitin polkenutta pyöräilijää saapuivat noin klo 19. Lähes yhtä aikaa Kansalaistorille saapuivat viimeiset Hangosta lähteneet pyöräilijät.

Lionsien pyöräilyhaasteen tavoitteena oli innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä.

Tapahtuma on tarkoitus järjestää jälleen ensi keväänä.