Mäntsälän Urheilijat palkitsi kevätkokouksessaan vuoden 2021 menestyjiä

Mäntsälän Urheilijat ry:n kevätkokous pidettiin 11.5. kunnantalon valtuustosalissa. Samassa tilaisuudessa seura palkitsi vuonna 2021 menestyneitä urheilijoita ja toimihenkilöitä.

Vuoden urheilijana palkittiin parakiväärin edustusampuja Nina Seppälä.

Vuoden nuorina urheilijoina palkittiin jalkapallojaoston vuoden 2021 tyttö- ja poikapelaajat Katriina Markkanen ja Samuli Tiainen.

Vuoden lupaavan urheilijan palkinnon sai Aino Rajanen, joka on osoittanut hienoa kehitystä ja monipuolista kilpailemista yleisurheilussa. Rajanen saavutti vuonna 2021 myös PM-pronssia maastojuoksussa.

Vuoden aikuisurheilijana palkittiin kaksi SM-kultaa ja kolme SM-hopeaa yleisurheilun Aikuisurheiluliiton kisoissa saavuttanut Minna Henttonen.

Puheenjohtajan pytty palkinto ojennettiin vuonna 2010-2011 syntyneiden poikien jalkapallojoukkueelle. Joukkueessa on mukana 30 innokasta pelaajaa, ja joukkue voitti vuoden 2021 jalkapallojaoston vuoden joukkue -palkinnon.

Erillishuomionosoitus myönnettiin Ville Hellmanille, joka toimi pitkäaikaisena jalkapallojaoston puheenjohtajana ja vahvana johtohahmona.

Vuoden joukkueena palkittiin pojat 9 v. PM-maastojen kultajoukkue, johon kuuluivat Vili Mäenpää, Sisu Mäenpää ja Daniel Koskinen. Vuoden ohjaajana palkittiin yleisurheiluohjaaja Julianna Moberg.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut