Elämä voittaa 2022 -musiikkitapahtuma järjestetään toukokuun lopussa Kulttuurimeijerillä

– Haluamme tarjota nuorillemme rohkaisua, koska viime vuodet ovat vaatineet paljon, sanoo nuorisotyöntekijä Susanna Koivula.

– Voimia ovat kuluttaneet pitkä koronakausi, ja nyt sota Ukrainassa pohdituttaa. Siksi kutsumme mäntsäläläisiä nuoria Elämä voittaa 2022 -musiikkitapahtumaan.

Jari Hannila Mäntsälän helluntaiseurakunnasta painottaa, että elämä kyllä voittaa.

– Toivo on Jeesuksessa riippumatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu.

Mäntsälässä ei nuorille ole juurikaan ollut tapahtumia. Idea nuorille suunnatusta konsertista lähti Soundlife Finlandin Kristian Ervanteelta ja sitä on sitten muokattu helluntaiseurakunnassa kevään mittaan.

Joskus 2000-luvun alussa on Mäntsälässä järjestetty vastaavanlaisia konsertteja. Nelisenkymmentä vuotta sitten pidettiin myös Suomen Gospelin SM-kisoja, joihin mm. Juha Tapio lähetti demon. Sen lähetekirje on edelleen tallessa.

Konsertti järjestetään perjantaina 27.5. klo 18 alkaen Kulttuurimeijerillä. Pääesiintyjänä on energinen Park 7 -bändi, jolta on luvassa pop-rock-tapaista musiikkia.

Toisena esiintyy duo Kotiinpalaajat. He soittavat melankolisempia kappaleita.

Park 7:ssä Miika Lamminmäki laulaa ja soittaa kitaraa, Tuukka Luomarannan instrumentti on kitara ja Miika Luomarannan rummut.

Kotiinpalaajien duon kokoonpano on Samuli Luomaranta laulu ja Miika Luomaranta rummut.

Ilta on juonnettu ja se sisältää lyhyitä puheenvuoroja. Järjestäjät lupaavat myös kunnon valoshow’n.

Konserttiin on vapaa pääsy ja se on tarkoitettu yläkouluikäisistä varttuneempaan nuorisoon. Konsertin arvioidaan päättyvän viimeistään klo 22:een mennessä. Konsertti on päihteetön.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut