Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolea sää ei haitannut hyväntekijöiden työtä – leijonat pistivät jokivarren taas siistiin kuntoon

Lions-järjestöllä on monta tapaa tehdä hyvää, yksi niistä on ympäristönhoito ja siihen liittyy kampanja ”Kulmat kuntoon”.

Mäntsälän jokivarren siivoustalkoot on leijonien paikallinen ympäristöteko. Se tehtiin kolmen klubin voimin viime vuonna ensimmäisen kerran.

Tänä keväänä päätettiin taas jatkaa hyväksi havaittua tekemistä.

Työ saatiin tehtyä hiukan koleassa säässä ja vettäkin ripotteli. Leijonat keräsivät kuitenkin iloisin mielin säkkeihin täytettä. Kaikista kolmesta klubista oli mukana siivousväkeä.

Roskia kertyi monta jätesäkillistä; muutama aurauskeppi, tölkkejä, pulloja, villasukka, tupakantumppeja, karkkipusseja, tupakka-askeja, nuuskarasioita, paperiroskaa, kertakäyttöisiä ruoka-astioita ja -mukeja sekä kaikenlaista muuta.

Jokivarressa on pönttöjä, joihin voi jokainen roskansa laittaa, ei kenenkään tarvitse niitä joenpenkereelle heittää. Toivotaan, että uusia rojuja ei kerry!

Juhani Luoto LC Mäntsälästä johti joukkoja ja jakoi kaikille pihdit ja jätesäkit, jotka Mäntsälän kunta oli antanut käyttöön tätä aktiviteettia varten.

LC Mäntsälä/Nelosväylän presidentti Sampo Seppälä ja LC Mäntsälä/Mamsellien presidentti Pirkko Lakkonen olivat joukkoineen mukana talkoissa.

Mamsellien klubi viettää 10-vuotisjuhlavuottaan näin työn merkeissä.