Keusote tiedottaa aloittavansa neljännet koronarokotukset iäkkäille, joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet

Neljänsiä koronarokoteannoksia aletaan tarjoamaan Keusotessa niille iäkkäille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä muillekin iäkkäille, joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet. THL antoi asiasta suosituksensa 5.5.

Ikääntyneellä väestöllä tarkoitetaan yli 65-vuotiaita. Iäkäs henkilö on laissa määritelty sellaiseksi, jonka toimintakyky on heikentynyt korkean iän myötä alkaneiden, lisääntyneiden tai pahentuneiden sairauksien tai vammojen vuoksi tai korkeaan ikään liittyvän rappeutumisen johdosta.

THL:n suosituksessa ei ole mainittu tarkkaa ikärajaa.

Neljännen annoksen voi saada, kun kolmannesta annoksesta tai sairastetusta taudista on kulunut vähintään kolme kuukautta. Jos olet saanut kolmannen koronarokotteen ja lisäksi sairastanut koronavirusinfektion (yli kuusi viikkoa rokotuksen ja taudin välillä), ei tarvetta neljännelle annokselle ole.

Varaa aika tai hae rokotus walk-in pisteeltä

Ajan rokotukseen voit varata soittamalla arkisin klo 8–16 ajanvarausnumeroon: 0192260665

Keusote kertoo tiedottavansa erikseen, kun sähköiseen ajanvaraukseen on tehty laajennukseen liittyvät päivitykset.

Rokotuksen voi käydä myös ottamassa walk-in pisteellä Hyvinkään Willassa tai lauantaina 14.5. useilta Keusoten terveysasemilta.

Järjestetyn kotihoidon piirissä olevat henkilöt saavat rokotteen kotihoidon kautta. Omaishoidon asiakkaat voivat varata ajan tavalliseen tapaan puhelimitse tai sähköisesti taikka hakea rokotuksen walk-in-rokotuspisteeltä.

Tarkemmat tiedot rokotussivuilta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut