Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alueellisuuden voimakeskittymä musiikkiopiston Mäntsälän, Pornaisten ja Pukkilan toimipisteissä – ilmoittautumiset nyt käynnissä

Porvoonseudun musiikkiopiston Mäntsälän, Pornaisten ja Pukkilan toimipisteiden vahvuus on osaavassa ja motivoituneessa henkilökunnassa sekä harrastukseen sitoutuneissa oppilaissa ja huoltajissa.

Taiteen perusopetus lisää kuntalaisten hyvinvointia ja nostaa kuntien profiilia laadukkaita palveluja tarjoavina keskuksina.

Lukuvuoden 2021-2022 viimeinen neljännes on hyvässä vauhdissa ja vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että opetukselle asetetut tavoitteet saavutetaan.

Hyvät oppimistulokset edellä mainituissa toimipisteissä kestävät myös kansallisen vertailun. Tästä ovat osoituksena viime vuosina saavutetut kilpailumenestykset esimerkiksi pianokilpailuissa.

Musiikkiopiston oppilaat ovat esiintyneet myös opiston omissa oppilaskonserteissa ja tapahtumissa.

Musiikkiopisto sitoo resursseja jatkuvasti vahvistaakseen ja parantaakseen kuntalaisille tarjottavien palvelujen monipuolisuutta. Yhtenä hyvänä esimerkkinä tästä oli 11.4. päiväkodeille ja kouluille tarjottu mahdollisuus osallistua Porvoon toimipisteen puhallinorkesterin esityksiin Mäntsälässä.

Toimintaa esitellään tänäkin keväänä erilaisissa soitinesittelytapahtumissa ja konserteissa. Palveluista ja toiminnasta saat kätevästi lisätietoa myös uusituilta kotisivuilta.

Seuraavaan lukuvuoteen valmistaudutaan tällä hetkellä käynnissä olevalla uusien oppilaiden ilmoittautumisella ja lukuvuosisuunnittelulla.

Perusopetuksen oppilasvalinnat ovat uudistuneet tavalla, jossa perinteinen niin sanottu sisäänpääsytesti on poistunut ja nyt voi hakeutua oppilaaksi ”soittamalla sisään” -testin kautta.

Musiikkiopisto pyrkii vahvistamaan tulevana lukuvuonna lähipalveluita, jotta matkat harrastukseen eivät olisi kohtuuttoman pitkiä.

Myös heti koulupäivien jälkeen alkavaan harrastustoimintaan panostetaan parhaan mukaan.

Tässä työssä yhteistyö muun muassa peruskoulujen kanssa on ratkaisevan tärkeää.

Musiikkiopisto on lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä musiikkikasvatuksen asiantuntija.

Tämä osaaminen viitoittaa myös tulevaa lukuvuotta ja sen onnistunutta toteutusta.