Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Viihdelaulajien Kevätlaulajaiset tekevät paluun, säässä kuin säässä

Mäntsälän Viihdelaulajilla on pitkästä aikaa tilaisuus kutsua yleisöä kuuntelemaan kuoron esityksiä sekä laulamaan yhdessä.

– Olemme päässeet vihdoin harjoittelemaan Mäntsälän kansalaisopiston piirinä sekä syyskaudella että nyt keväällä, kertoo kuoronjohtaja Anneli Kont.

– Olemme todella iloisia, että saimme syksyllä muutaman uuden laulajan kuoroon, miesääneenkin saatiin vahvistusta, Kont jatkaa.

– Järjestämme kunnantalon ulkoauditoriossa Kevätlaulajaiset, jossa kuoro esittää kuusi kappaletta.

Kuoro on harjoitellut aivan uudenlaisen kaanonsikermän Olli Virtaperkon vuonna 2002 säveltämistä kaanonlauluista.

Luvassa on mm. Lomakaanon, Saunakaanon ja Makkarakaanon.

– Lisäksi kuoro esittää tuttuja keväisiä lauluja, kertoo kuorossa laulava Pirjo Keltti.

– Esitämme myös Kaj Chydeniuksen Elvi Sinervon runoon säveltämän Natalian. Sinervo on kirjoittanut runon 1944 ja Chydenius säveltänyt sen 1970, mutta se voisi olla kirjoitettu myös tämän kevään tapahtumista.

– Kuoron osuus on näissä laulajaisissa pieni, sillä haluamme myös yleisön mukaan laulamaan. Yhteislauluille on varattu runsaasti aikaa ja valinnanvaraakin on. Laulajaisissa on myös kahvitarjoilu ja lahjoitamme osan kahvituksen tuotosta SPR:n kautta Ukrainan auttamiseen.

– Mikäli Suomen kevät päättää olla sateinen juuri laulajaisten aikaan, siirrymme sisäauditorioon laulamaan.

Viihdelaulajien Kevätlaulajaiset 14.5. klo 15 Kunnantalon ulkoauditoriossa.