Voittoja ja piste-ennätyksiä – Jäätaitureiden kisakausi päättyi komeasti

Jäätaitureiden kisakausi päättyi komeisiin suorituksiin maalis-huhtikuun kilpailuissa.

Juniorit-sarjan loppukilpailussa Mikkelissä 12.–13. maaliskuuta oli Mäntsälästä mukana Ella Komppa, joka luisteli kilpailussa kaksi ehjää ja puhdasta suoritusta. Pisteet 97,30 toivat kovatasoisen kilpailun 10. sijan.

Seuraavana viikonloppuna luisteltiin Vihdin Taitoluistelijoiden kutsukilpailussa Kisakalliossa.

Tintit-sarjassa Inna Sanchez paransi hienosti piste-ennätystään. Samassa sarjassa kilpailu-uransa aloitti Venla Arppola, joka suoriutui ensimmäisestä kilpailustaan mallikkaasti.

Aluedebytanteissa käytiin tiukkaa kilpailua mäntsäläläisten kesken, kun Lili de Maesschalck ja Netta Souranto sijoittuivat lähes tasapistein sijoille kolme ja neljä.

Juniorit-sarjassa Elli Räisänen oli hienosti lyhytohjelman kolmas ja kokonaiskilpailun viides.

Taitajat axel -sarjassa Elina Huiskonen sijoittui pitkän kilpailutauon jälkeen mallikkaasti kuudenneksi ja sai erityismaininnan upeasta vaakaliu’usta. Noviisit-sarjassa Veera Vireen sijoitus oli hienosti 12.

Riihimäellä kilpailtiin 2.–3.4. Easter Skate -kilpailu. Aluedebytanteissa Netta Souranto toi Mäntsälään hienon voiton ja Lili de Maesschalck sijoittui kauniilla tulkinnallaan neljänneksi.

Aluenoviiseissa Sade Rauta oli viides ja Milla Tuominen kuudes. Aluejunioreissa Aino Konosen sijoitus oli 10. ja Petra Hirvosen 13.

Noviisit nuoremmat -sarjassa Varpu Toura sijoittui mallikkaasti sijalle 10. Samassa sarjassa Veera Vireen sijoitus oli 24. ja Pauliina Lindebergin 25.

Noviisit vanhemmat -sarjassa Fanni Ketolan sijoitus oli 25.

Junioreissa Ella Komppa oli kokonaiskilpailun kahdeksas. Elli Räisänen luisteli samassa sarjassa puhtaan vapaaohjelman sijoittuen hienosti kokonaiskilpailun sijalle 11.

Kuopiossa käytiin 8.–9.4. Silver Skate -kutsukilpailu sekä Noviisit-sarjan loppukilpailu.

Noviisien kultafinaalissa Mäntsälästä mukana olivat Pauliina Lindeberg ja Varpu Toura.

Toura luisteli puhtaan ohjelman ja sijoittui kovatasoisessa kilpailussa ennätyspistein seitsemänneksi. Lindebergin sijoitus oli hienosti 22.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut