Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Jäätaitureiden kevätnäytös vei maailman ympäri

Mäntsälän Jäätaitureiden vauhdikas kevätnäytös vei tänä vuonna katsojat matkalle maailman ympäri Phileas Foggin ja kumppaneiden matkassa.

Tiedemies Phileas Fogg (Ella Komppa/Ella Kuivala) löi Lontoossa Reformi-klubilla vetoa pystyvänsä kiertämään maailman 80 päivässä ja otti matkalle avustajakseen entisen sirkustaitelijan Passepartoun (Pauliina Lindeberg).

Matkaa varjosti ilkeä Transfer (Fanni Ketola), joka oli palkattu hankaloittamaan matkantekoa.

Matka kulki läpi Ranskan, missä Fogg ja Passepartou kohtasivat ranskalaisia taiteilijoita ja leipureita.

Suezin kanavan loisteliaassa palatsissa vatsatanssijoiden ympäröimänä Fogg tapasi vanhan tuttunsa ja mielitiettynsä prinsessa Romyn (Elli Räsänen), jonka luokse lupasi palata matkan päätyttyä.

Kiinassa kaksikko kohtasi kungfu-taistelijoita, pandoja ja hurjan tiikerin (Veera Vire), ja Japanissa vastassa oli poptähtiä, geishoja ja lumoava puutarha, jonka keskellä liiteli kaunis lintu (Emily Pund).

Matkan viimeisenä maana päästiin Amerikkaan, missä kohdattiin värikäs turistijoukko, suloisia leivoksia, teksasilainen rivitanssijajoukko ja New Yorkin glamouria.

Huima matka huipentui, kun poliisit luulivat Passepartouta virheellisesti pankkiryöstäjäksi.

Lontooseen palattuaan Fogg ja Passepartou luulivat hävinneensä vedon, mutta Passepartou olikin siirtänyt kelloa väärin aikavyöhykkeiden välillä ja matka olikin taittunut vain 79 päivässä.

Näytöksen päätteeksi kiitettiin päävalmentaja Cecilia Törniä sekä muita valmentajia ja ohjaajia.

Samalla hyvästeltiin seuran pitkäaikainen päävalmentaja ja vastuuvalmentaja Annika Nuutinen, joka siirtyy uusien haasteiden pariin.