Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusote lähettää kyselyn iäkkäille – "Arvokasta tietoa palvelukokemuksista"

Keusote tiedottaa lähettävänsä kaikille yli 70-vuotiaille alueella asuville ikäihmisille henkilökohtaisen kyselyn palveluiden asiakaskokemuksesta.

Kyselyn perusteella Keusote kehittää ikäihmisten palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja laatua.

– Toivomme saavamme kyselyyn paljon vastauksia ja arvokasta tietoa palvelukokemuksista kehittääksemme palveluitamme oikeaan suuntaan, toteaa asiakasohjauksen päällikkö Leena Säkäjärvi tiedotteessa.

Kyselyyn voi myös vastata Keusoten verkkosivujen kautta osoitteessa www.keusote.fi/kysely70. Kyselyyn voi vastata 6.5. mennessä.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja vastaajaa ei voi tunnistaa. Vastauslomakkeen palauttaminen Keusotelle on maksutonta kyselyn mukana tulleella palautuskuorella.

Jatkuvaa asiakaspalautetta voi antaa Keusoten toimipisteissä sijaitsevien palautelaitteiden, verkkosivukyselyn tai tekstiviestikyselyn kautta sekä suullisesti Keusoten ammattilaisille. Asiakaspalautteita käsitellään reaaliajassa.