Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Jehovan todistajat kutsuvat muistojuhlaan

Perjantaina 15. huhtikuuta Jehovan todistajat kokoontuvat vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan.

Kevään erikoistilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös videoneuvottelupalvelun välityksellä tai puhelimitse eri puolilla Suomea.

Viime vuonna muistojuhlaan osallistui maailmanlaajuisesti yli 21 miljoonaa henkilöä.

Läsnäolijoita oli enemmän kuin koskaan aiemmin Jehovan todistajien toiminnan historiassa. Suomessa järjestetyissä virtuaalisissa tilaisuuksissa oli läsnä noin 28 000 henkilöä.

Maailmanlaajuisen kampanjan aikana Jehovan todistajat kutsuvat myös Mäntsälän alueen asukkaita kanssaan tämän kevään muistojuhlaan.

Tilaisuus pidetään Jehovan todistajien valtakunnansalilla Mäntsälässä osoitteessa Sälinkääntie 479 klo 20.30.

Tilaisuudessa on voimassa kasvomaskisuositus. Muistojuhlaan voi liittyä myös videoneuvottelupalvelun välityksellä.

Muistojuhlassa pidettävässä puheessa tarkastellaan Jeesuksen kuoleman merkitystä meille ja vastataan Raamatun perusteella kysymykseen, miksi Jeesuksen piti kärsiä ja kuolla.

– Monet ovat nyt huolissaan tulevaisuudesta. Raamatun lupaus paremmasta tulevaisuudesta on kuitenkin hyvin valoisa ja toivoa antava, sanoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Jukka Helenius.