Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän kunnan uusi verkkopalvelu julkistetaan huomenna – palvelu mukailee kuntalaisten toiveita

Mäntsälän kunta tiedottaa, että kunnan kotisivut ovat uudistuneet. Uusi verkkopalvelu julkaistaan tiistaina 12.4.2022 klo 10. Tällöin vanhat kunnan kotisivut poistuvat käytöstä.

Mäntsälän kunnan uudet, tiistaina 12.4.2022 julkaistavat kotisivut on suunniteltu ja toteutettu käyttäjälähtöisesti. Huomenna julkaistavilla sivuilla kaikki tieto on järjestetty aiheittain ja teemoittain, etusivun kautta on pääsy suosituimpiin asiakokonaisuuksiin ja sisältöjä voi hakea muun muassa aihe-, kohderyhmä- ja avainsana-perustaisesti.

Kunnan tiedotteen mukaan sisältöjen sujuvan löydettävyyden lisäksi kokonaisuutta rakennettaessa on pyritty mahdollisimman esteettömään ja miellyttävään käyttökokemukseen sekä sisältöjen esittämistavassa selkeyteen ja olennaisuuteen.

Uudistuksessa hyödynnettiin kuntalaisten toiveita. Uudistuksen alkuvaiheessa kunta kysyi kuntalaisten ja kumppaneiden toiveita ja ajatuksia sekä huomioi aiemmin saadun palautteen palvelun kehittämiseksi.

Asioinnin helpottamiseksi kaikki kunnassa käytössä olevat lomakkeet, sähköisen asioinnin kanavat ja yhteystiedot sekä päätöksentekoon liittyvät asiat on nyt kerätty toiveiden mukaisesti helposti löydettävissä oleviksi osioiksi. Myös palautteenanto on jatkossa helppoa ja palaute kohdentuu heti palautteeseen liittyvälle taholle.

Uusia sisältöjä ovat myös muun muassa blogipalsta, jossa alojen asiantuntijat ja tekijät kirjoittavat mielenkiintoisista aiheista inhimillisestä näkökulmasta.

Haluamme myös kertoa entistä aktiivisemmin siitä, mikä toimii ja on hyvin Mäntsälässä.

Markkinointivastaava Jaana Jetzinger.

Uutta on myös Ukraina-tiedon sivusto, johon kootaan ajankohtaista tietoa aiheeseen liittyen. Myös korona-tiedotus jatkuu aktiivisesti niin kauan kuin tilanne vaatii.

Asumisen sekä matkailun ja kulttuurin -osiot ovat jatkossa laajempia ja visuaalisempia, minkä toivotaan houkuttelevan Mäntsälään yhä enemmän kiinnostuneita muiden markkinointitoimien ohella.

– Haluamme myös kertoa entistä aktiivisemmin siitä, mikä toimii ja on hyvin Mäntsälässä.

– Täällä on paljon asioita ja tekijöitä, joista kannattaa olla ylpeä, ja jotka vankistavat Mäntsälän positiivista mainetta. Näitä asioita tuodaan esiin erilaisin kampanjoin ja haastein, jotka näkyvät myös verkkosivuilla, verkkopalvelu-uudistuksen projektipäällikkö, kunnan markkinointivastaava Jaana Jetzinger kertoo kunnan tiedotteessa.

Uusi verkkopalvelu on jatkossa kunnan viestinnän ja markkinoinnin kotipesä, jota kunta kehittää tavoitteellisesti yhä monipuolisempaan suuntaan. Syksyyn mennessä sivustolle pitäisi tulla myös englanninkielinen osio, ja saadun käyttäjäpalautteen perusteella eri palvelukokonaisuuksia olisi tarkoitus kehittää edelleen.

Kunta arvioi, että tämänhetkinen yhteiskunnallinen ja maailmanpoliittinen tilanne asettaa kunnan viestinnälle ylipäänsä aiempaa suurempia vaateita.

– Meidän tulee huolehtia monenlaisista tiedon tarpeista entistä laajemmin ja ajankohtaisemmin, Jetzinger sanoo.

– Tästä on esimerkkinä Ukrainan tilanteeseen liittyvä kuntalaisten ja kuntaan asettuvien sotaa pakenevien ihmisten informointi ja kunnan palveluiden esittely. Lisäksi ihmiset kaipaavat kunnan taholta selkeää tilannekuvaa välittävää yleisempää viestintää.

Samassa yhteydessä kotisivujen kanssa julkaistaan myös Mäntsälän tapahtumat -verkkosivusto, joka on integroitu osaksi kunnan verkkopalveluja.

Tapahtumasivusto kokoaa yhteen eri toimijoiden Mäntsälässä järjestämät tapahtumat ja muut aktiviteetit. Palvelusta voit hakea tapahtumaa tai tilaisuutta sisällön lajin, sen järjestäjän tai tapahtumapaikan perusteella.

Sivuston on kaikille tapahtumajärjestäjille maksutta käytössä ja sen ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa kunnan markkinointi- ja viestintätiimi. Mukaan voi tulla rekisteröitymällä sivustolla tapahtumanjärjestäjäksi.