Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Video: Wolt-kuskit osoittivat mieltään Woltia vastaan Helsingissä– "Modernia orjuutta"

Woltin ruokalähetit pitivät tänään lakon ja mielenosoituksen Helsingissä. Mielenosoitus alkoi kello 11 Woltin toimiston edustalla Helsingin Arkadiankadulla. Mielenosoittajia on myös ainakin Kampin McDonald'sin edessä.

Ainakin osa Woltin läheteistä vaikuttaa kuitenkin työskentelevän tänään normaalisti.

Mielenosoituksen Youtube-sivun mukaan kuljettajat vaativat paremman korvauksen työstään.

– Lakon ja mielenosoituksen syyt :1. .Pyydä palkankorotusta jokaisesta toimitustehtävästä 2. Pyydä parantamaan ajokilometrilaskentaa ja korottamaan sen maksua jokaisesta toimitustehtävästä 3. Pääkaupungin Helsingin korkeat elinkustannukset ja korkeat bensiinin hinnat, sanotaan videostriimin alla.

Mielenosoittajien mukaan Woltin työehdot ovat epäreilut. Kylteissä ja videollakin kuultavissa kommenteissa tilannetta kuvaillaan hyväksikäytöksi.

– Modernia orjuutta.

Paikalla oli Helsingin poliisin mukaan noin 30 mielenosoittajaa.

Mielenosoituksesta on tehty poliisille ilmoitus, jonka mukaan protestointi jatkuu noin kello 14 tai 15 saakka.

Muokattu 1.4.2022 kello 13.19: Lisätty tieto, että mielenosoittajia on myös Kampin McDonaldsin edessä, muutettu sana työnseisaus lakoksi. kello 13.26: lisätty, että ainakin osa kuljettajista työskentelee tänään. Kello 15.09 Muutettu aikamuotoja.