Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Toivottavasti joku voisi todistaa rahojen kuuluvan itselleen" – TS: Turkulaismies etsii löytämiensä satojen eurojen omistajaa

Turkulaismies löysi talletusautomaatilta satoja euroja ja haluaa nyt löytää rahojen omistajan, kertoo Turun Sanomat.

– Rahat kuuluvat niiden omistajalle. Joku on iloisena tallettanut rahoja, ja nyt ne eivät näykään tilillä. Se voi olla iso asia jollekin, kun tulee laskujen maksun aika, TS:n haastattelema Sipan Said toteaa.

Said kertoo olleensa lauantai-iltana Länsikeskuksen kauppakeskuksen kolikkotalletusautomaatilla. Hän huomasi viereisen automaatin alaosan palautuslokerossa ison kasan kolikoita, miehen arvion mukaan 200–300 euroa.

Said sanoo Turun Sanomissa käyneensä ilmoittaneensa löydöstä kauppakeskuksen K-Citymarketin infoon ja soittaneensa automaatin palvelunumeroon, mutta kumpikaan taho ei osannut auttaa häntä tilanteessa.

Said otti yhteyden poliisiin, joka haki rahat. Lounais-Suomen poliisin viestintäpäällikkö Anna Saarenoja vahvistaa tämän lehdelle.

Sipan Said on tehnyt löydöstään Facebook-päivityksen, jotta kolikoiden oikea omistaja löytyisi.

– Toivottavasti joku osaisi nyt ottaa yhteyttä pankkiin tai poliisiin ja voisi todistaa rahojen kuuluvan itselleen, Said sanoo.

Saarenoja kertoo, että rahat olivat pudonneet palautuskaukaloon laitteen toimintahäiriön takia ja tallettaja oli mahdollisesti ehtinyt jo poistua paikalta.

Kyse ei ole varsinaisesta löytötavara-asiasta.