Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lumo-tanssikisoista menestystä mäntsäläläisille joukkueille

Lauantaina 26.3. järjestettiin Vantaan Energia-areenalla Suomen Voimisteluliiton Lumo-tanssikilpailut.

Tällä kertaa Mäntsälän Tanssi Studio TASTista kilpailemassa oli Motivaatio, Visio, Evoluutio ja Illuusio.

Motivaatio kilpaili toista kertaa livenä koskaan, saavuttaen upeasti kultamitalit sarjassa Tanssi 10-12-v.

Ohjelman on suunnitellut Henna Nerg ja joukkuetta valmentaa hänen lisäkseen Moona Tevilin. Joukkueen tekemistä kehuttiin yhdenaikaiseksi ja ohjelmaa siistiksi ja hyvin harjoitelluksi.

Visio kilpaili sarjassa Tanssi 13-15 v. ohjelmallaan ”Ready or not, here I come” saaden päivän korkeimmilla pisteillä kultaa. Tuomarit kehuivat sitä, kuinka teema pysyi selkeänä koko ohjelman ajan sekä kuinka omaperäinen teema on. Suoritusta kehuttiin tarkaksi ja joukkueen energiaa vahvaksi. Ohjelman on tehnyt joukkueen valmentaja Jutta Rusi.

Evoluutio kilpaili Tanssi 16-19 v. -sarjassa ja tuli 4. sijalle sekä sai kunniamaininnan erinomaisesta ilmaisusta ja rooliin eläytymisestä.

Ohjelma ”Joker” on Marianne Saarikon suunnittelema. Tuomarit kehuivat joukkueen loistavaa puvustusta ja maskeerausta. Teeman omaperäisyys sai myös kehuja.

Illuusio kilpaili yhdistetyssä sarjassa Tanssi yli 20 v. ja Tanssi yli 40 v. saavuttaen pronssin. Joukkuetta kehuttiin tasaiseksi ja vahvaksi ja tanssijat kertovat koko kehollaan tarinaa yleisölle. Ohjelma ”Kirje” on Jutta Rusin suunnittelema.

Seuraavan kerran joukkueet kilpailevat 10.4. Jyväskylässä.

Visiossa kisasivat Elli Laaksonen, Iida Alestalo, Jade Tevilin, Leena Launonen, Mila Helenius, Neela Kumpumäki, Netta Tolvanen, Oona Mättö, Pihla Puoliväli, Sorella Hämäläinen, Jade Siira, Vaula Gustaffson, Enna Pirnes ja Tinka Kausalainen. Joukkueeseen kuuluu myös Siina Lahtinen ja Tracy Anawa.

Motivaatiossa kisasivat Vilja Eskola, Linnea Holopainen, Nea Junnila, Madeleine Muduale, Enni Mällinen, Saaga Paukkeri, Seela Paukkeri, Nanna Pirtonen, Tiiu Romppanen, Venla Sarjokari, Stella Tikkunen, Ninni Vilkas, Julia Väänänen, Nella Lindström, Kristiina Pessi ja Nida Väänänen. Joukkueeseen kuuluu myös Jade Hjortsborg, Julia Ketonen, Veera Kyytsönen ja Oona Lähteenmäki.

Illuusiossa kisasivat Erica Heija, Eveliina Lappalainen, Miia Mättö, Nonna Vallin, Susanna Kolu ja Noora Suninen.