Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Namikasta salibandypoikia Maajoukkuetielle

Mäntsälän Namikasta on valittu yhteensä viisi pelaajaa vuoden 2022 Maajoukkuetie-tapahtumaan Eerikkilässä tammikuun lopulla. Maajoukkuetie on 13–18-vuotiaiden ikäluokkien pelaajapolku kohti tavoitteellista kilpasalibandya.

Maajoukkuetie-toiminta koostuu seurakohtaisesta toiminnanohjauksesta, valmentajien ja valmennuspäälliköiden koulutuksista sekä Eerikkilässä pidettävistä Maajoukkuetie-tapahtumista, joissa keskitytään erityisesti peliin ja pelin kehittämiseen huippusalibandyn lähtökohdat sekä yksilö- ja seurakohtaiset tarpeet huomioiden.

P13-ryhmään mukaan lähtevät Nooa Kinanen ja Sulo Suojanen, P14-ryhmään Tomi Lahdelma ja Aapo Vettenranta sekä P15-ryhmään Joel Neuvonen.

Valmennuksesta tapahtumaan osallistuu Namikan P13-joukkueen päävalmentaja Jere Kinanen.

– Valinnat ovat hieno osoitus siitä. että MäMMKY:ssä on tehty usean vuoden ajan todella hyvää työtä eri juniori-ikäluokissa, sanoo Kinanen ja jatkaa:

– Nyt maajoukkuetietapahtumiin valitut pelaajat pääsevät testaamaan omaa tasoaan ja kohtaamaan ikäluokkiensa parhaat pelaajat. Toivotaan, että leireiltä saatu oppi, kokemukset ja huippujen vaatimustaso jalkautuu pelaajien kautta myös kaikille namikalaisille. Näin saadaan myös seuratoimintaa askel kerrallaan laadukkaammaksi. Tsempit pojille leireille!