Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilahduta videolla tai leipomuksella ikäihmistä – Siskot ja Simot tempaisevat ystävänpäivänä

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot tarjoaa vapaaehtoisille kaksi vaihtoehtoista tapaa ilahduttaa ikäihmisiä ystävänpäivänä.

Videotempauksessa otetaan vastaan itse tehtyjä videotervehdyksiä palvelutalojen asukkaille. Leivontatalkoisiin voi osallistua kuivakakulla, pullapitkolla tai muulla laktoosittomalla ja pähkinättömällä leivonnaisella. Leipomistalkoisiin voi osallistua muun muassa Hyvinkäällä, Keravalla, Nurmijärvellä, Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Tempausten tarkoituksena on osoittaa välittämistä luovalla tavalla aikana, jolloin mahdollisuudet kasvokkaisiin kohtaamisiin ovat rajatut.

– Ystävänpäivän alla on hienoa saada vapaaehtoiset välittämään ystävyyden viesti tuntemattomille ikäihmisille, kertoo toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Leipojaksi voi ilmoittautua 10.2. ja videon lähettäjäksi 4.2. mennessä. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta löytyvät Siskojen ja Simojen verkkosivujen keikkakalenterista www.siskotjasimot.fi/keikkakalenteri.