Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aluevaalien äänestystilanne sunnuntaina: Keravalaiset yhä aktiivisia äänestämään

Hyvinvointialuevaalien ennakkoäänestys jatkui sunnuntaina viidettä päivää. Keski-Uudenmaan kunnista äänestysaktivisuus oli yhä parasta Keravalla.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella oli vaalien tulospalvelun mukaan annettu sunnuntaina kello 20:een mennessä 21 016 ääntä, mikä on 13,3 prosenttia äänioikeutetuista. Hyvinkäällä äänestysaktiivisuus on 11,0 prosenttia, Järvenpäässä 14,1, Mäntsälässä 13,8, Nurmijärvellä 14,4, Pornaisissa 9,9 ja Tuusulassa 13,9 prosenttia.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella oli sunnuntai-iltaan mennessä annettu yhteensä 27 134 ääntä, mikä on 12,4 prosenttia äänioikeutetuista. Keravalla äänestysaktiivisuus on selvästi naapurikuntia vilkkaampaa, sillä Keravan äänestysprosentti on 17,4. Vantaalla se on 11,6.

Koko maassa äänestysaktiviisuus oli sunnuntaina 16,3 prosenttia.

Aluevaalien ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin 18.1. asti. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23.1.

Neljäs ennakkoäänestyspäivä: Keravalla äänestetty naapureita ahkerammin

Ennakkoäänestys jatkui perjantaina kolmatta päivää – Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Keravalla aktiivisimmat äänestäjät

Vaalikone auttaa ehdokasjahdissa

Keravan vaaliesitettä jaettiin virheellisesti myös Tuusulassa –  "Ikään kuin minun kuuluisi äänestää tuon alueen ehdokkaita", tuusulalaisäänestäjä pohtii