Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuljettaja loukkaantui vakavasti henkilöauton ja rekan nokkakolarissa Mäntsälässä

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui vaikeasti nokkakolarissa Porvoontiellä Mäntsälässä keskiviikkoaamuna. Onnettomuus tapahtui kello 7.40 noin kaksi kilometriä Mäntsälästä Porvoon suuntaan. Syytä henkilöauton ja rekan nokkakolariin ei vielä aamulla tiedetty, mutta tie oli tapahtumahetkellä erittäin liukas.

Yksin liikkeellä ollut henkilöauton kuljettaja jäi puristuksiin autoon vakavasti loukkaantuneena. Loukkaantunut saatiin erittäin nopeasti, neljässä minuutissa, irrotettua puristuksista oven poistamisen ja pelastustyökaluilla tehtyjen työntävien ja nostavien toimien jälkeen. Potilaan tila oli kriittinen, ja näin hänet saatiin hätäsiirrolla hallitusti ulos ajoneuvosta.

Rekka ajautui kohtaamisonnettomuuden seurauksena ulos tiealueelta. Liikenne katkaistiin alkuvaiheessa kokonaan, jotta vältyttäisiin mahdollisilta lisäonnettomuuksilta ja pystyttiin turvaamaan myös pelastushenkilökunnan turvallisuus tilanteessa.