Keudasta valmistui yli 300 uutta ammattilaista

Keudasta valmistui yhteensä 368 opiskelijaa joulukuussa 2021. Heistä 264 on suorittanut koko tutkinnon tai koulutuksen ja 104 on suorittanut tutkinnon osia.

Opiskelijoita on valmistunut 54 eri ammatillisesta tutkinnosta. Niihin sisältyy perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Opiskelijoita on valmistunut myös aikuisten perusopetuksesta ja VALMA-koulutuksesta.

Mäntsälän Lukkarinpolulta ammatillisesta koulutuksesta valmistui yhdeksän opiskelijaa.

Rakennusalan perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon on suorittanut viisi opiskelijaa. Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa.

Mäntsälän Saaren kartanolta ammatillisesta koulutuksesta valmistui 54 opiskelijaa.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa. Maatalousalan perustutkinnon on suorittanut kahdeksan opiskelijaa ja yksi opiskelija on suorittanut tutkinnon osan tai osia.

Puutarha-alan perustutkinnon on suorittanut yhdeksän opiskelijaa ja kaksi opiskelijaa on suorittanut tutkinnon osan tai osia.

Rakennusalan perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa. Puutarha-alan ammattitutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa. Maatalousalan ammattitutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa.

Metsäalan perustutkinnosta 23 opiskelijaa on suorittanut tutkinnon osan tai osia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut