Mitalisadetta Mäntsälään Lumo-tanssikilpailuista

Lauantaina 11.12. järjestettiin Jyväskylässä Suomen Voimisteluliiton valtakunnalliset Lumo-tanssikilpailut.

Mäntsälän Tanssi Studio TASTista kilpailemassa oli Visio, Evoluutio ja Illuusio.

Visio kilpaili sarjassa ”Tanssi 13–15-vuotiaat” ohjelmallaan ”Ready or not, here I come” saaden ylivoimaisilla pisteillä kultaa.

Tuomarit kehuivat, kuinka teema sopi ryhmälle ja kuinka ohjelman liikkeet oli hiottu hyvin ja olivat sulavia. Ohjelman on tehnyt Jutta Rusi.

Evoluutio kilpaili ”Tanssi 16–19-vuotiaat”-sarjassa ja tuli jaetulle pronssimitaleille. Ohjelma ”Joker” on Marianne Saarikon suunnittelema.

Tuomarit kehuivat joukkueen asuja ja meikkejä mahtaviksi ja sitä, kuinka vahva tulkinta koko ohjelman ajan pysyi ja kuinka teos oli kuin tehty juuri tälle ryhmälle.

Illuusio kilpaili yhdistetyssä sarjassa ”Tanssi yli 20 v. ja Tanssi yli 40 v.” saavuttaen myös upeasti pronssin.

Teosta kehuttiin vakuuttavaksi ja yhdenaikaiseksi ja sitä, kuinka tanssijat eläytyivät teemaan ja olivat sisällä tarinassa.

Ohjelma ”Kirje” on Jutta Rusin suunnittelema.

Visiossa kisasivat Elli Laaksonen, Iida Alestalo, Jade Tevilin, Leena Launonen, Mila Helenius, Neela Kumpumäki, Netta Tolvanen, Oona Mättö, Pihla Puoliväli, Siina Lahtinen, Sorella Hämäläinen, Tracy Anawa, Vaula Gustaffson, Enna Pirnes ja Tinka Kausalainen. Joukkueeseen kuuluu myös Jade Siira.

Evoluutiossa kisasivat Aili Salonen, Aino Salonen, Jenna Ollila, Irene Ketonen, Milena Kuisma ja Pipsa Soini

Illuusiossa kisasivat Erica Heija, Eveliina Lappalainen, Miia Mättö, Nonna Vallin, Susanna Kolu ja Noora Suninen.

Illuusiolle myös hopeaa Mäntyharjun kilpailusta

Lauantaina 4.12. järjestettiin Mäntyharjulla My Moves -tanssikilpailut. Mäntsälän Tanssi Studio TASTista kilpailemassa oli Motivaatio, Visio ja Illuusio.

Illuusio kilpaili sarjassa ”Ryhmät Adults” tullen hyvillä pisteillä hopeamitaleille. Esitystä kehuttiin vahvaksi, selkeäksi ja varmaksi.

Teosta kehuttiin eheäksi ja joukkue sai palautetta hyvästä eläytymisestä sekä liikkeiden laadukkuudesta. Ohjelma ”Kirje” on Jutta Rusin suunnittelema.

Visio kilpaili suuressa sarjassa ”Ryhmät Teens” ohjelmallaan ”Ready or not, here I come” saavuttaen sijan 4.

Joukkue sai myös kunniamaininnan ”Uusi upea idea”. Tanssijat tanssivat hienosti yhteen ja yhdessä tekemisen mielekkyys välittyi tuomareille! Ohjelman on tehnyt Jutta Rusi.

Seuramme nuorin kilpaileva joukkue Motivaatio oli kilpailemassa livenä ensimmäistä kertaa.

Joukkue kilpaili korkeatasoisessa sarjassa ”Ryhmät Juniors” ja he tulivat sijalle 10. Ohjelma ”Reilu peli” on Henna Nergin suunnittelema.

Ohjelman teemaa kehuttiin ihanaksi ja visuaalista ilmettä hienoksi. Tanssijoiden riemu ja hyvä energia välittyi kaikille.

Illuusiossa kisasivat Erica Heija, Eveliina Lappalainen, Miia Mättö, Nonna Vallin, Susanna Kolu ja Noora Suninen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut