Jäätaiturit putsasivat pöydän Wasa Cupissa

Kuvassa vasemmalta Karoliina Mehisto, Erin Rainio, Inna Sanchez.

Jäätaiturien taitoluistelijat jatkoivat menestyksestä kilpailukauttaan Lohjalla, Keravalla ja Wasa Cupissa Vaasassa.

Lohjan Kisakalliossa kilpailtiin tähtisarjojen kilpailussa 7. marraskuuta.

Taitajat axel -sarjassa Milla Tuominen luisteli upeaan voittoon. Noora Kinnunen jäi täpärästi kärkikolmikosta sijoittuen neljänneksi ja sai tuomareilta erityismaininnan hienosti tulkitusta musiikista. Elina Huiskonen sijoittui sarjassa mallikkaasti sijalle 11.

Taitajat ei axel -sarjassa Emily Pund luisteli kauniisti voittoon. Karita Kujanpää jäi täpärästi kärkikolmikosta sijoittuen neljänneksi.

Minit-sarjassa Caramia Lehtinen sijoittui hienosti sijalle 11. Aluedebytanteissa Netta Souranto sijoittui taidokkaasti kuudenneksi ja Lili De Maesschalck hienosti seitsemänneksi. Aluenoviiseissa Sade Rauta luisteli kauniisti kuudenneksi.

Keravalla kilpailtiin 12. marraskuuta tähtisarjojen Tähtisade-kutsukilpailu, jossa jäälle saatiin Jäätaitureilta uusia innokkaita kilpaluistelijoita. Tintit-sarjassa elämänsä ensimmäisissä kilpailuissa kilpailivat 7-vuotiaat Inna Sanchez ja Karoliina Mehisto sekä 8-vuotias Erin Rainio.

Tinttien sarjassa tuloksista julkistetaan vain kolmen kärki, johon ei vielä ylletty, mutta luistelijoista paistoi luistelun ja esiintymisen ilo, ja kolmikko odottaakin jo innolla seuraavia kilpailuja.

19.–21. marraskuuta Vaasan Wasa Cupissa Mäntsälän luistelijat putsasivat pöydän Taitajat-sarjassa.

Nuorempien sarjassa Elina Huiskonen voitti Emily Pundin sijoittuessa upeasti hopealle. Vanhempien sarjassa ykkönen oli Milla Tuominen Noora Kinnusen napatessa kakkossijan.

Aluedebytanteissa Netta Souranto luisteli tyylikkäästi neljänneksi. Aluenoviiseissa Sade Rauta luisteli niin ikään kauniisti neljänneksi.

Aluejunioreissa Aino Kononen nappasi seitsemännen sijan ennätyspisteillään. Samassa sarjassa Petra Hirvonen oli mallikkaasti kahdeksas.

Juniorien sarjassa Ella Komppa luisteli itsevarmasti uudet ennätyspisteensä napaten lyhytohjelman ensimmäisen sijan.

Elli Räisänen oli hienosti lyhytohjelman viides. Suoritukset veivät molemmat vapaaohjelman kuumaan ryhmään. Räisänen luisteli flamenco-tyylisen vapaaohjelmansa kauniisti ja oli kokonaiskilpailun kuudes.

Komppa luisteli vapautuneesti ja virheittä rikkoen maagisena pidetyn sadan pisteen rajan. Kokonaispisteet 101,19 toivat kokonaiskilpailun kakkossijan.

Noviisit-sarjassa Varpu Toura päihitti seuratoverinsa Fanni Ketolan vain 0,05 pisteen erolla. Taitava kaksikko saavutti sijat kolme ja neljä. Pauliina Lindebergin sijoitus oli mallikkaasti 17. Luistelijoita sarjassa oli 24.

Kommentoi

Palvelut