Mäntsälän Joulunavaus oli menestys ja se sai kuntalaiset hyvin liikkeelle – katso tunnelmakuvat tästä

Tapahtumat: Jari Heikkilä palkittiin Vuoden mäntsäläläisenä

Mäntsälän Joulunavaus järjestettiin keskustassa lauantaina 27. päivä marraskuuta. Erinomainen talvinen sää veti paikalla hyvin väkeä ja ihmisvilinästä ja puheensorinasta pystyi tekemään sen päätelmän, että tapahtuma oli paitsi toivottu, myös onnistunut kokonaisuus.

Vuoden mäntsäläläinen äänestyksen voitti odotetusti 362 äänen saalilla "Mäntsälän oma turvallisuusrunoilija" ja VPK:n palokuntanuorten johtaja Jari Heikkilä. Heikkilä palkittiin aplodien saattelemana kuntalaisten edessä ja Heikkilä kommentoi kunniamainintaa tuoreeltaan näin:

– Ainahan kaikki muistaminen tuntuu hyvältä ja kiitokset kaikille äänestäjille, mutta myös nuorille, joiden parissa työskentelen.

Sosiaalisessa mediassa Heikkilä runoili voiton jälkeen, että "tittelin voisi monelle jakaa, muistetaan, että yhteistyö parhaan tuloksen takaa". Työ nuorten parissa tulee siis vielä jatkumaan:

– Sen verran voimissani olen, että ainakin eläkkeeseen asti sen viisi vuotta ja katsotaan sitten uudestaan, Heikkilä naurahtaa.

Jouluikkunakilpailu oli äärimmäisen tasainen ja voi sanoa, että jokaisella äänellä oli väliä, sillä kilpailun voitti Keudan ikkuna vain yhden äänen erolla Secret Visionin ikkunaan.

Kannustan jouluna katsomaan Mäntsälän ostosmahdollisuudet.

Kunnanjohtaja Hannu Laurilalla oli tapahtuman avajaispuheessaan kaksi teemaa. Hän halusi kiittää Mäntsälän Yrittäjänaisia ja etenkin heidän puheenjohtajaansa Kati Rintakorpea onnistuneesta tapahtumasta.

Laurila kuvaili, kuinka tänä vuonna järjestetyt tapahtumat ja keskustan uusi ilme luovat sellaista positiivista Mäntsälä kuvaa, jota kuntalaiset haluavat yhdessä rakentaa.

Laurila myös toivoi, että tapahtumasta tulisi jokavuotinen perinne, sillä tapahtumalle oli selvästi tilausta.

Hän myös toi esille sen, että Yleiskaava 2050 -selvityksen mukaan kaupan kehitystilanne on viimeisen vuosikymmenen ollut suotuisampaa Mäntsälässä verrattuna yleiseen kaupan kehitykseen kuntakeskuksissa.

Laurilalla oli myös asian tiimoilta toive kuntalaisille:

– Kannustankin teitä tänä jouluna erityisen huolella katsastamaan Mäntsälän omat ostosmahdollisuudet niin tavaroiden kuin palveluidenkin suhteen.

Myös huoli pahentuneesta koronatilanteesta otettiin esiin puheessa ja kuntalaisille annettiin konkreettinen toivomus:

– Minusta tasavallan presidentti Sauli Niinistö totesi vuosi sitten erittäin viisaasti, että samalla kun pidetään fyysistä etäisyyttä, on pidettävä henkistä läheisyyttä.

– Joulu on myös välittämisen aikaa ja siksi toivon, että moni välittäisi läheisistään ja kävisi ottamassa koronarokotteen.

Mäntsälän Joulunavaus

Järjestettiin Kulttuurimeijerillä, Kapinatorilla ja Seurojentalon parkkipaikalla.

Tapahtumassa oli myyntipisteitä ja erilaisten seurojen, yhdistysten ja järjestöjen esittelypisteitä.

Lisäksi musiikkiesityksiä, kunnanjohtajan puhe ja Vuoden mäntsäläläisen sekä Jouluikkunakilpailun voittajien julistus.

Tapahtuman järjesti Mäntsälän Yrittäjänaiset Ry yhteistyössä Mäntsälän Yrittäjät ry:n Riihenmäen koulun yrittäjyysluokkien, Mäntsälän seurakunnan, Mäntsälän kunnan, Mäntsälän Yrityskehityksen ja Nivoksen kanssa yhteistyössä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut