Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ammattimuusikoiden joulukonsertti kirkossa – ohjelmassa on sekä tuttuja kuin uusiakin lauluja, jopa yksi kantaesitys.

Kolmen mäntsäläläisen ja yhden tamperelaisen ammattimuusikon ryhmä esittää 19.12. Mäntsälän kirkossa joululauluja soolona, duettona ja triona.

Ohjelmassa on sekä tuttuja kuin uusiakin lauluja, jopa yksi kantaesitys.

Laulajana konsertissa kuullaan Kalle Virtaa, joka on opiskellut laulua oopperalaulaja Jaakko Ryhäsen, oopperalaulaja Timo Honkosen ja oopperalaulaja Heikki Keinosen oppilaana ja hän toimii muun muassa oratorioiden solistina.

Toisena laulajana konsertissa on Pietarissa syntynyt mezzosopraano Natalia Vinogradova, joka on valmistunut Rimski-Korsakovin Musiikkiammattiopistosta lauluosastosta.

Vinogradova on aiemmin toiminut Pietarin Zazerkalje-musiikkiteatterin solistina ja on myös esiintynyt Petroskoin Filharmonian kanssa.

Vuodesta 2008 lähtien Natalia Vinogradova on työskennellyt Suomen Kansallisoopperan kuorossa.

Hänellä on myös laulunopettajan kokemus. Hän harrastaa sekä kamarilaulumusiikkia että kirkkokuorolaulamista. Hän on asunut Mäntsälässä vuodesta 2009.

Pianoa konsertissa soittaa Jussi Tiainen. Hän valmistui vuonna 2018 musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta, jossa hän opiskeli muun muassa Liisa Pohjolan, Juhani Lagerspetzin ja Antti Siiralan johdolla.

Nykyisin hän toimii pianonsoiton opettajana Tampereen konservatoriossa.

Huilua konsertissa soittaa mäntsäläläinen Meri-Tuuli Ikäheimo. Hän toimii Mäntsälän Musiikkipiston opettajan ja hän soittaa kamarimusiikkia esiintyen myös säännöllisesti.

Konsertti Mäntsälän kirkossa 19.12. klo 18. Ilmainen sisäänpääsy, käsiohjelma 10 euroa.