Kuuma ja onnistunut golfkausi päätökseen Hirvihaarassa

Muutamia poimintoja Hirvihaara Golf Mäntsälä ry:n (HiGM) syyskokouksesta:

HiGM:n hallituksen puheenjohtaja Esa Kiuru totesi avauksessaan, että vuosi on ollut otollinen. Pelattujen kierrosten määrä oli jälleen yli 31 000 ja jäsenmääräkin nousi hieman edellisvuodesta. Kaudella seuran jäsenmäärä oli 1337.

Viimeiset kierrokset pelattiin 6.11. Korona on mitä ilmeisemmin vaikuttanut pelaajien ja kierrosten määrää lisäävästi.

– Golf on ollut valitettavassa pandemiatilanteessa voittaja. Olemme saaneet paljon uusia pelaajia ja kentällä on pelattu runsaasti kierroksia. Uskomme, että pandemian jälkeenkin golfin pariin jää nyt poikkeustilanteessa tulleita pelaajia. Siellä on paljon uudelleen heränneitä golffareita.

– Myös junioreita haluamme saada lisää seuraan. Meillä on erinomainen pohja, meillä on erinomaiset prot, valmentajat ja vetäjät. Aktiivijäsenyys kasvoi 15 prosenttia ja uskomme, että suosio jatkuu.

Kokousväki antoi täyden tunnustuksen henkilökunnalle koronavuosien toiminnasta niin klubilla kuin kentällä.

Pelitapahtuma oli aina elämys klubipalvelujen ja kentän kunnon suhteen. ”Ystävällinen golfkenttä Mäntsälässä” oli täyttä totta.

– Junioreita eli Vasoja tuli tälle pelikaudelle 50 prosenttia lisää. Vasojen toimintaa lähdettiin vauhdittamaan ottamalla Ehnroosin ja Hirvihaaran koulujen opettajat tänne tutustumaan lajiimme. Saimme tapahtumasta positiivista palautetta ja samalla linjalla on tarkoitus jatkaa.

– Ehnroosin koulussa oli tavoitteena perustaa urheilupainotteinen seiskaluokka, mutta se ei vielä toteutunut. Joka tapauksessa he ovat päättäneet järjestää liikuntakursseja koulupäivän jälkeen ja kursseille on kutsuttu paikallisia urheiluseuroja mukaan. HiGM on mukana, Kiuru toteaa.

Seuran ladytoiminta on ollut erittäin aktiivista, josta Kiuru kiitteli ladykapteenia ja toimijoita.

Toiminta jatkuu samoilla periaatteilla tulevaisuudessakin.

Senioritoiminta jatkuu myös entisin eväin.

Syyskokouksen tehtävänä oli valita seuralle kapteenit ja hallituksen jäsenet.

Kapteenina jatkaa Olli Weckström ja ladykapteeniksi valittiin Virve Laisi.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Esa Kiuru. Hallitukseen valittiin Terhi Hynninen, Ari Hagren, Tomi Pund, Simeon Saarikivi ja Hemmo Siljander.

Hirvihaaran Golf Oy:n toimitusjohtaja ja HiGM:n toiminnanjohtaja Ismo Piira:

– Golfosakkaat ovat aktivoituneet ja yhtiön osakekauppa on vilkastunut. Yritämme vauhdittaa osakkeiden liikkuvuutta vielä lisää aktiivisella markkinoinnilla. Osakas pystyy pelaamaan varmemmin ja halvemmalla. Peliajan saa varattua aiemmin, joten pelaaja saa paremmin haluamansa peliajan.

– Juniorit pääsevät pelaamaan kentälle vanhemman osakkeella pelkällä seuran jäsenmaksulla. Osakkeestahan pääsee nykyään eroon helposti vaikkapa luovuttamalla se yhtiölle. Ei jää rasitteeksi, jos ei enää pysty vaikkapa pelaamaan.

Yhtiö teki osakkaille kyselyn mahdollisista kehityskohteista ja hallitus on ne käsitellyt.

– Yhtiön kevätkokoukseen tuomme aika kattavan investointisuunnitelman näytille. Sitten näemme, mitä lähdetään tekemään vuosina 2022–27.

Viiden seuran yhteistyö ja kultakortti jatkuvat edelleen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut