Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Adventti näkyy vahvasti Mäntsälän seurakunnan toiminnassa

Adventtia vietetään Mäntsälän seurakunnassa perinteisin menoin. Seurakunta on mukana joulunavauksessa lauantaina 27.11. Kapinatorilla klo 15–18, jossa lauletaan muutamia Kauneimpia Joululauluja klo 15.30.

Tapahtumassa on myös lähetyksen myyntipöytä.

Samana päivänä voi tulla askartelemaan myös joulukortteja seurakuntakeskuksen alasaliin klo 15–17.30.

Jouluvalojen sytyttyä klo 17.30 lähdetään kirkkoon seimen avaukseen kynttiläkulkueessa, omat lyhdyt mukaan!

Klo 18 Seimen avaus -tilaisuudessa kirkossa lauletaan yhdessä adventinajan lauluja lasten ja musiikkiopiston soittajien säestyksellä. Lopuksi lauletaan yhteinen Hoosianna-hymni.

Mukaan ovat tervetulleita erityisesti lapsiperheet. Lauluhetken jälkeen avataan seimi huoltorakennuksessa ja kuullaan kirkkoherra Mikko Seppälän trumpetinsoittoa. Lopuksi nautitaan glögit.

Sunnuntaina 28.11. klo 10 kirkossa on 1. adventin messu, jossa lauletaan yhdessä Hoosiannaa Kirkkokuoron johdolla.

Samana iltana klo 18 kirkossa on seurakunnan aikuiskuorojen Hoosianna-konsertti, jossa esiintyvät Enni Pöykön johtama Kehitysvammaisten Musiikkikerho, Pekka Itkosen Gospel Mäntsälä ja Johanna Linnan Kirkkokuoro ja Päiväkuoro adventin ja jouluajan ohjelmistolla.

Konsertissa kuullaan myös Heini Grefbergin ja Arvo Räsäsen laulusoolot. Kirkkokuoro esittää Enni Pöykön johdolla soitinyhtyeen kanssa Johanna Linnan Kuoromessun n:3 ensimmäiset 4 osaa.

Konserttiin on vapaa pääsy,