Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän mieskuoro valmistautuu joulukonsertteihin

Mäntsälän Mieskuoro harjoitteli 75-vuotiskonserttia varten ahkerasti, mutta kokoontumisrajoitukset sekä muiden ihmisten terveydestä välittäminen pysäytti lopulta konsertin harjoittelemisen kokonaan.

Väliin jäivät myös joulukonsertit, itsenäisyyspäivälaulut, vappulaulut ja muitakin esiintymisiä. Lopulta myös harjoitukset oli keskeytettävä. Kvartetti esiintyi ulkona sekä muutama pihalaulutapahtuma saatiin vietettyä.

Kokonaan ei kuoron toiminta kuitenkaan pysähtynyt. Ensi kesän yhteislaulutapahtumat ovat olleet suunnitteilla ja niihin on tulossa uudistuksia. Nyt syyskaudella harjoitukset käynnistyivät edelleen turvavälejä noudattaen.

Mahdollisesti kevääksi on myös ohjelmaa tulossa.

Jos ei uusia rajoituksia koronan tiimoilta tule, kuoro pitää joulukonsertit tänä vuonna Mäntsälässä ja Pornaisissa.

Niiden aikataulut löytyvät myöhemmin tästä lehdestä sekä kuoron omilta nettisivuilta.

Kuoro on suunnitellut johtajansa Pekka Itkosen kanssa hieman kevyemmät ja iloisemmat joulukonsertit, jotka pidetään Mäntsälän Seurojentalolla ja Pornaisissa Mika Waltarin koululla.

Joulukonserttien sisältöä ei vielä paljasteta, mutta vinkkinä voidaan kertoa: ”Porsaita äidin oomme, kun matkaamme kuuntelemaan La Cumparsitan joulumietteitä, päätyen Jouluyöhön, Juhlayöhön. Mukana myös perinteisiä tunnelmallisia lauluja.”