Mäntsäläläisen Juha-Pekka Ikäheimon taidetta esillä Keravalla

Mäntsäläläisen Juha-Pekka Ikäheimon monipuolista taidetta on esillä Keravalla 14.11. saakka.

Mäntsäläläisen kuvataiteilija Juha-Pekka Ikäheimon näyttely Sinistä ja punaista on Keravalla Galleria Allissa 14.11. saakka.

Ikäheimo on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä pitkin Suomea edellisten viidentoista vuoden aikana. Hänen ensimmäinen näyttelynsä Keravalla oli edellisen vuoden syyskuussa, saaden hyvän vastaanoton paikallisten keskuudessa.

– ”Jupe, maalaa joskus taulu jossa ei ole yhtään punaista” totesi eräs kaverini joskus taannoin urani alkuvaiheilla. Tottahan tuo oli; maalaukseni olivat sangen punavoittoisia. Tuo lausahdus pulpahti mieleeni, kun mietin tälle näyttelylle nimeä. Sopivasti olin myös viime aikoina maalannut sinisävyisiä töitä. Taiteilijoilla on yleensä kausia työskentelyssään, esim. Picasson ”Sininen kausi”, itselläni on kuitenkin jatkuvasti monta erilaista ”kautta” käynnissä päällekkäin, ilman sen suurempia dramaattisia tapahtumia elämässä, Ikäheimo pohdiskelee.

Tämän näyttelyn työt eivät pyöri vain yhden aiheen ympärillä, vaan teokset vaihtelevat täysin abstrakteista muotokuviin ja naiskauneudesta ”voimalausetaulun” kautta käsittämättömän tuntuisiin automaattimaalauksiin.

Galleria Alli on avoinna ti-pe klo 12-18, la-su 12-16. Iso-Hollon aukio, Paasikivenkatu 9, Kerava.

Kommentoi

Palvelut