Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SILMU ry:n teemahanke 2:n avulla rahoitettiin yhteensä 22 alatoimenpidettä ja talkootöitä tehtiin 2 300 tuntia

SILMU ry:n teemahankkeiden avulla saadaan lisää osallistavaa toimintaa ja hankintoja Mäntsälän alueen kyliin.

Teemahankkeilla voidaan rahoittaa sellaisia alueellisia kohteita, joissa hankintaan käytettävä summa jää alle minimituen. Näin ollen myös pienten investointien tukeminen on mahdollista.

SILMU avasi viidennen teemahankkeensa lokakuussa ja hakuaika on tammikuun loppuun.

SILMU ry:n teemahanke 2:n avulla rahoitettiin yhteensä 22 alatoimenpidettä, joiden kokonaiskustannukset olivat yhteensä yli 155 000 euroa. Talkootöitä tehtiin 2 300 tuntia.

Mäntsälän alueella SILMU ry on tukenut useita hankkeita erilaisista hankinnoista yhteisten alueiden kehittämiseen.

Hautjärven kylä ry toteutti veteraanimajan porakaivon teon, kaivon ympäristön kunnostuksen sekä pysäköintipaikan laajennuksen, kun taas Hirvihaaran kyläyhdistys ry toteutti Hirvihaarankosken ympäristön siistimisen, laavun rakentamisen ja pysäköintipaikan laajennuksen.

Sahajärvi-yhdistys ry puolestaan toteutti Sahajärven kunnostuksen leikkaamalla kasvustoa rehevöityneestä järvestä.

Rajamyyrän partiokämppä koki myös uudistuksia, kun Myyrmäen Partiotuki ry remontoi sitä ahkerasti.

Hankkeessa kunnostettiin parkkipaikan ja kiinteistön välinen polku, rakennettiin uudet kuivakäymälät ja telttapaikkoja sekä nuotiopaikka, remontoitiin sauna, halkoliiteri sekä päärakennuksen keittiö.

Teemahanke 5:n hakuaika on 1.10.–31.1.2022. Hankkeen tarkoituksena on lisätä SILMU ry:n toiminta-alueen viihtyvyyttä sekä aktivoida alueen toimijoita yhteisöllisyyden kehittämiseen.

Kehittämisyhdistys SILMU ry on perustettu vuonna 2007. Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä osallisuutta ja olla mukana luomassa elinvoimaa alueelle.

SILMUn toiminta-alue on Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Myrskylä, Mäntsälä ja Sipoo.