Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marjo Havurinne valittiin Mäntsälän Vuoden Yrittäjänaiseksi

Viime viikonloppuna vietettiin valtakunnallista Yrittäjänaisen päivää. Pitkää perinnettä kunnioittaen Mäntsälän Yrittäjänaisten yhdistys juhlisti tapahtumaa illallisen ja kunnianosoitusten merkeissä Maarit Puiravan hellässä huomassa Hirvitalossa.

Mäntsälän Yrittäjänaiset ry on perustettu jo vuonna 1964 ja yhdistyksen ensimmäinen ja useita kertoja uudelleen valittu puheenjohtaja oli Salli Virtanen.

Virpi Salmen puheenjohtajuuskaudella, vuonna 2004 alettiin yhdistysten jäsenten joukosta valita Vuoden Yrittäjänainen eli mäntsäläläisittäin Vuoden Salli.

Tänä vuonna Vuoden Sallin kunnian sai kiinteistövälittäjä Marjo Havurinne, jonka yritys on Mäntsälän keskustassa sijaitseva Marjokoti LKV.

Marjo on hieno esimerkki siitä, että yrittäjyyshaaveet voivat toteutua myös muiden palveluksessa tehdyn pitkän työuran kruununa.

Palkintoraadin muodostivat viime vuoden Salli, kampaaja Sanna Kauppinen, Mäntsälän Yrittäjänaisten sihteeri Mirja Kokko ja puheenjohtaja Kati Rintakorpi.

Raadin perusteluissa Sallin valinnalle tuodaan esiin Marjon taitavuus, perinpohjaisuus ja tarkkuus työssään, loistava asiakaspalvelu ja aktiivisuus yrittäjänaisten asioiden edistämisessä.

Marjo puolustaa upeasti yrityksensä paikkaa isojen välitysketjujen rinnalla tuoden yksilöllisen vaihtoehdon kiinteistönvälitystarjontaan.

Marjo Havurinne on markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on uransa aikana myynyt kaikkea rotanmyrkystä höyryyn.

Marjo on haaveillut omasta yrityksestä jo ainakin 20 vuotta ja pallotellut yritysideoita jo tuolloin Mäntsälän yrityskehityksessä Harri Karin kanssa.

Yritysidea kiteytyi vuosien myötä ja Marjo kiittelee saaneensa arvokasta koulutusta ja osaamista työskennellessään Mäntsälän OP-kiinteistökeskuksessa myyntineuvottelijana.

Tuolloin hän suoritti Kiinteistöalan ammattitutkinnon ja läpäisi kiinteistövälittäjäkokeen (LKV) ensiyrittämällä vuonna 2013.

Marjo kertoo, että kiinteistövälittäjänä leipä ei irtoa helpolla, mutta hän rakastaa työtään ja asiakkaitaan. Tukiverkostot kannattelevat hankalissa tilanteissa ja Yrittäjänaisten yhteisö tarjoaa upean mahdollisuuden kokemusten vaihtoon ja yhteisten asioiden edistämiseen.

Lisäksi Mäntsälän Yrittäjänaiset nimesi Yrittäjänaisen päivänä kunniajäsenekseen yhdistyksen pitkäaikaisen aktiivisen toimijan, Kultasydän-yrityksestään eläkkeelle jääneen Arja Karvosen.

Mäntsälän Yrittäjänaiset jatkaa matkaansa uuden puheenjohtajan luotsaamana Kati Rintakorven muuttaessa toiselle paikkakunnalle.

Juhlassa toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi yhdistyksen puheenjohtajan tehtävään Fenno-optiikan yrittäjä Tuula Eloranta.