Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

S-market Mäntsälän uudistus valmistui – myyntipinta-ala kasvoi ja palvelutarjonta parani

Remontin vuoksi kiinni olleen S-market Mäntsälän laaja uudistus valmistuu torstaina 28.10.2021. Myymälä suljettiin 18.9. kuuden viikon ajaksi. Marketpäällikkö Jari Kauhanen odottaa tiiminsä kanssa innolla paluuta osaksi mäntsäläläisten arkea.

Kuusi viikkoa kestänyt laaja uudistus muokkasi S-market Mäntsälästä uudenkarhean, entistä avaramman ja energiatehokkaamman ruokakaupan. Uudistuksen yhteydessä myymälää laajennettiin 500 neliöllä, ja palvelutarjontaa parannettiin uusilla palveluilla:

– Asiakkailta tuli paljon kehitysehdotuksia koskien myymäläuudistustamme, ja ilolla voinkin todeta, että näitä myös toteutettiin kattavasti. Ruokatori uudistettiin täysin, myymälään asennettiin paljon toivotut itsepalvelukassat ja valikoimamme laajeni lähes kaikissa tuoteryhmissä, marketpäällikkö Jari Kauhanen summaa S-ryhmän tiedotteessa.

Myymälämiljöön osalta uusi kokonaisuus on aiempaa avarampi, ja mahdollistaa entistä houkuttelevampien esillepanojen kokoamisen. Kauhasen mukaan kasvaneen neliömäärän myötä myös palvelutarjontaa pystyttiin laajentamaan muun muassa Fazerin jauholeipomolla ja Itsudemon sushibarilla.

Uudistuksen yhteydessä myös ABC-ketjun sähköautojen latauspisteverkosto laajenee Mäntsälään. Myymälän parkkihalliin avataan 8 uutta latauspistettä, 4 AC-peruslaturia ja 4 DC-teholaturia.

Latauspisteet avataan asiakaskäyttöön marraskuun aikana.

Näkyvän myymäläuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet uusittiin remontin yhteydessä. Myymälän uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja ovelliset kylmälaitteet parantavat myymälän energiatehokkuutta.

– Myymälän käyttämä sähkö on päästötöntä, valaistus toteutetaan LED-valaisimilla ja kylmälaitoksen kylmäaine on ympäristöystävällisempi vanhaan verrattuna.

Tehdyt toimenpiteet ovat merkittäviä, ja tukevat kaupparyhmän matkaa kohti hiilinegatiivisuutta, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo.

Kylmälaitosuudistuksen myötä S-market Mäntsälän kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö saadaan jatkossa hyödynnettyä kiinteistön lämmityksessä, joka vähentää usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta, ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät.

S-market Mäntsälä.

• Keskuskatu 1, 04600 Mäntsälä.

• Avoinna ma-la 6.30–22, su 9–22

• Myymälän palveluita: Ruokatori, Fazerin jauholeipomo, Itsudemon sushibar, appelsiinimehukone, Beijing8-dumplingit, itsepalvelukassat, ruoan verkkokaupan noutopiste & ABC-ketjun sähköautojen latauspiste.

• Myymälän valikoimaan voi vaikuttaa sinuntoive.fi-palvelussa.