Matkahuolto ja e-ville.com muuttavat Maisalantielle – myös aukioloihin on tulossa muutoksia

Linja-autoasemalla toimineet Matkahuolto ja e-ville.comin myymälä avaavat maanantaina 18.10. Maisalantie 2:n kiinteistössä. Syynä muuttoon on tarve laajemmista tiloista ja ennen muuta verkkokaupan tarvitsema varastotila.

– Monet asiakkaamme ovat toivoneet pidennyksiä aukioloaikoihin. Nyt voimme palvella heitä pidempään: tunnin aikaisemmin aamulla ja tunnin myöhempään illalla eli klo 9-18, esittelee Velkku Majanen.

Matkahuollon yhteyteen tulee ilmapallobaari. Sieltä voi ostaa ilmapalloja, ja ne täytetään heliumilla. Majanen vitsailee, että voi ostaa joko yhden tai kymmeniä palloja. Hän lupaa järjestää jopa kuljetuksen tarvittaessa.

Matkahuollon ja e-ville.comin myymälä sijaitsee samassa palvelupisteessä. Matkahuolto toimii entiseen tapaan pakettien nouto- ja jakelupalvelijana. Sieltä voi ladata myös matkakortteja.

Uutena on myös D B Schenkerin logistiikkapalvelut. Myös postin automaatit siirtyvät uusiin tiloihin.

– E-ville.comin palvelut paranevat huomattavasti, sanoo vasta palkattu myymäläpäällikkö Tom Sederqvist.

Kaikkiaan e-ville.comilta on saatavissa verkkokauppa mukaan lukien noin 6 000 tuotetta. Niistä Mäntsälän varastosta löytyy noin 2 500.

– Netissä katselemisen lisäksi asiakas pääsee itse näkemään ja kokeilemaan tuotetta, jonka aikoo ostaa. Usein hän saa tuotteen heti mukaan.

Hän voi myös tilata tuotteensa netistä ja noutaa ne Mäntsälän kivijalkamyymälästä Maisalantieltä.

Tuotevalikoima on erittäin laaja grilleistä läskipyöriin ja eräkäyttöön tarkoitettuihin matkapuhelimiin.

Sederqvist lupaa, että jatkossa valikoimiin kuulunee tavallisiakin kännyköitä.

Tietotekniikka-alan komponenttipula ei ole koskenut juurikaan e-ville.comia.

Se johtuu yrityksen toimintatavasta. Nettimyyntiin tuote tulee vasta, kun kontti on jo lastattu laivaan Kiinassa. Matka kestää noin kuukauden.

Majanen heittää kuntaan päin haasteita:

– Jos saisimme Nelosväylällä kulkevista autoista vaikkapa muutaman promillen poikkeamaan Mäntsälään, se saisi aikaan merkittävän kasvupyräyksen ja mm. verotulojen kasvun.

Majanen valottaa tulevaisuutta:

– Mikäli tämä malli toimii hyvin, harkitsemme sen monistamista muille paikkakunnille. Yritykseen on palkattu kuun alusta jälleen kaksi uutta työntekijää.

Avajaiset pidetään loka-marraskuun vaihteessa.

Linja-autot eivät enää kahteen vuoteen ole tuoneet paketteja Mäntsälän matkahuoltoon, vaan ne toimitetaan kuorma-autoilla.

Bussit lähtevät edelleen linja-autoasemalta. Rakennuksessa toimii tällä hetkellä Elvis Pizza&Burger.

– Linja-autoaseman rakennuksella on ollut purkulupa ja se on jo mennyt umpeenkin, toteaa tekninen johtaja Mika Pynttäri Mäntsälän kunnasta.

Kiinteistön jatkokäyttöä on suunniteltu ja valmisteltu, mutta kaikkiin tiloihin ei vielä ole vuokralaista.

– Suunnittelemme yläkerran käyttöönottoa kunnan omaan toimintaan. Tästä kerromme, kun asia tarkentuu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut