Pihla Keto-Huovinen ehdolla Kokoomusnaisten puheenjohtajaksi

Pihla keto-Huovinen Mikko Mäntyniemi

Uudenmaan Kokoomusnaiset esittää kansanedustaja Pihla Keto-Huovista Kokoomusnaisten puheenjohtajaksi.

– Olemme tehneet jo vuoden ajan yhteistyötä Pihlan kanssa ja on ollut ilo huomata, miten helposti lähestyttävä ja ystävällinen persoona on kyseessä. Pihlan työhistoria aluesyyttäjänä, lakivaliokunnassa sekä Mäntsälän kunnanvaltuuston puheenjohtajana tuo lisää osaamista Kokoomusnaisten teemojen edistämiseksi. Pihlalla on taitoa yhdistää jäsenistöä, vahvistaa toimintaa ja terävöittää viestiämme omalla asiantuntemuksellaan, perustelee valintaa Uudenmaan Kokoomusnaisten puheenjohtaja Sari Vilén.

Ehdokasjulkaisussaan Keto-Huovinen kertoo haluavansa tehdä töitä erityisesti yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja turvallisuuden eteen. Myös lähisuhdeväkivallan torjumisen, luonnonsuojelun sekä perheiden tukemisen teemat nousevat esille ehdokkuuden perusteluissa sekä Kokoomusnaisten toiminnan olennaisina painopisteinä.

Tällä hetkellä Kokoomusnaisten puheenjohtajana toimii kansanedustaja Saara-Sofia Sirén. Kokoomusnaisten puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä liittohallitus valitaan edustajakokouksessa 13.-14.11. Seinäjoella.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Mäntsälässä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Palvelut