Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ville ja Nina Saarikosta Mäntsälän K-Citymarketin uudet kauppiaat – "Meillä on haaveissa rakentaa K-Citymarket Mäntsälästä koko Mäntsälän sydän"

K-Ryhmä tiedottaa, että Ville ja Nina Saarikko aloittavat marraskuussa K-Citymarket Mäntsälän kauppiaina. Nykyiset kauppiaat Ilari ja Tiina Kontsas siirtyvät K-Citymarket Riihimäen kauppiaiksi.

Saarikot siirtyvät K-Citymarket Mäntsälän kauppiaiksi Espoossa sijaitsevista K-Supermarket Lähderannasta ja K-Market Laaksolahdesta, joissa he ovat olleet kauppiaina vuodesta 2016 ja 2017. Ville Saarikon kauppiasura alkoi vuonna 2013 Espoon K-Market Aurorasta, ja K-Citymarket Mäntsälä on neljäs kauppapaikka.

– Olemme erittäin innoissamme annetusta luottamuksesta ja mahdollisuudesta siirtyä kauppiaiksi Mäntsälään. Kauppa on hyvässä kunnossa ja erityisesti asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla: siitä on kiittäminen Kontsaksia ja heidän pitkäjänteistä työtään.

– Tästä tilanteesta on erinomaista lähteä kehittämään kauppaa entistäkin paremmaksi, Ville Saarikko kertoi K-ryhmän tiedotteessa.

K-Citymarket Mäntsälän nykyiset kauppiaat Ilari ja Tiina Kontsas siirtyvät kauppiaiksi Riihimäen K-Citymarketiin.

– Mäntsälä on ollut mukava paikka tehdä kauppaa: meillä vierähti siellä 4,5 vuotta. Nyt on hyvä hetki luopua vanhasta ja ottaa uusi haaste vastaan. Mäntsälästä jäämme kaipaamaan mukavia asiakkaita ja hyviksi ystäviksi muodostuneita työkavereita, Kontsakset sanovat tiedotteessa.

Olemme erittäin innoissamme annetusta luottamuksesta ja mahdollisuudesta siirtyä kauppiaiksi Mäntsälään

Uusien kauppiaiden tavoitteena on kehittää K-Citymarket Mäntsälää edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. K-Citymarket Mäntsälän henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Saarikoiden palvelukseen.

– Ensimmäisenä aiomme tutustua perusteellisesti kauppaan, sen henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Haluamme panostaa uusiin ja innovatiivisiin, kiireistä elämää ja arkea helpottaviin kokonaisuuksiin. Erityisesti aiomme tarjota asiakkaillemme erilaisia ravintolatasoisia ratkaisuja ja tuomme mukanamme myös vahvaa tuoreosasto-osaamista. Tulemme toteuttamaan asiakastoiveita meidän näköisellämme kädenjäljellä, Saarikot kuvailevat.

Saarikot tavoittelevat K-Citymarket Mäntsälästä kaupunkilaisten yhteistä olohuonetta, vilkasta kohtaamispaikkaa:

– Meillä on haaveissa rakentaa K-Citymarket Mäntsälästä koko Mäntsälän sydän, jonka asiakkaat ottavat vahvasti omakseen.

– Tätä aiomme tavoitella keskittymällä ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen.

– Me teemme ruokakauppaa suurella sydämellä, intohimolla ja rakkaudella – niiden ympärille olemme rakentaneet myös edellisten kauppojemme teemat. Mäntsäläläiset saavat huomata tämän pian itsekin: pyydämme oikeastaan jo etukäteen anteeksi sydämien tulvaa kanavissamme, Saarikot nauravat.

Saarikoiden perheeseen kuuluu viisi lasta: vastikään K-kauppiasvalmennuksesta valmistunut 31-vuotias Niko, Englannissa asuva 28-vuotias Emma, 22-vuotias Valtteri sekä vielä kotona asuvat 14- ja 8-vuotiaat Elmeri ja Oliver. Koko Suomessa asuva perhe on enemmän tai vähemmän mukana kaupan töissä.