Pukkikuitu tarjoaa valo-kuitua koko kuntaan, Nivos ei toteuta omaa hankettaan

Pukkilan kunnan omistama Pukkikuitu Oy tarjoaa huippunopeaa ja luotettavaa valokuituyhteyttä koko Pukkilan alueelle kilpailukykyisin hinnoin. Valokuituliittymän netti- ja tv-palveluineen saa samaan hintaan Pukkilan joka kolkkaan.

Mäntsälän kunnan omistama Nivos Oy ei toteuta aiemmin kaavailtua osittaista valokuituverkkoa Pukkilaan.

Kaikkien valokuitua haluavien on tehtävä uusi – aiempaa edullisempi – varaus Pukkikuitu Oy:ltä.

Lain mukaan Nivos ei saa luovuttaa varaajatietojaan ulkopuolisille.

Siksi Pukkikuitu Oy ei voi suoraan kontaktoida Nivokselta varauksen tehneitä.

Varauksen voi tehdä Pukkikuitu Oy:n nettisivuilla ennakkovarauslomakkeen kautta.

Ennakkovaraajan etuhinta 1 200 euroa on voimassa vuoden loppuun. Normaalihinta 1 950 euroa on voimassa 1.1.2022 alkaen.

Valokuituliittymän hinta laskutetaan vasta, kun liittymä on käyttövalmis. Hintoihin sisältyvät liittymän kaivutyöt, kuidun tuonti rakennukseen, asennus sekä kytkentä.

Varaaja ostaa erikseen noin 150–250 euron arvoiset päätelaitteet. Pukkikuitu Oy suosittelee suunnittelutyön yhteydessä asiakkaalle kiinteistön tarpeisiin sopivia laitevaihtoehtoja.

Verottajalta voi hakea kotitalousvähennystä valokuituliittymän asennukseen liittyvien tontilla tehtävien töiden kustannuksiin.

Kustannukset vaihtelevat tontin vaativuuden mukaan, mutta tyypillisesti työn osuus on noin 25–50 prosenttia liittymishinnasta.

Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen suuruus on 40 prosenttia.

Pukkikuitu Oy:n tarjoamien palvelupakettien nopeudet ovat alkaen 200 Mbps/200 Mpbs ja päättyen 1000 Mpbs/1000 Mbps. Edullisimmillaan kuukausimaksu on 39,90 euroa ja enimmillään 49,90 euroa.

Ennakkovaraajan on otettava liittymä käyttöönsä 12 kuukauden kuluessa liittymän kytkemisestä ja pidettävä se käytössä vähintään 12 kuukautta.

Liittymän käyttöönottoa on siis mahdollista lykätä jopa vuodella esimerkiksi määräaikaisen nettisopimuksen umpeutumista odottaessa.

Ennakkovarauslomake löytyy Pukkikuitu Oy:n nettisivuilta osoitteessa www.pukkikuitu.fi

Kommentoi

Palvelut