Grin&Gos löysi uudet tilat Keskuskadulta ja luvassa on muutoksia ruokalistaan ja sisustukseen

Ravintolasalissa näyttää toistaiseksi vielä tältä, mutta uusien tilojen myötä myös ravintolan ilme ja värimaailma muuttuu ravintolan tyyliin sopivaksi. Jesse Helminen

Jesse Helminen

S-Marketin remontin alta samassa kiinteistössä sijainneet ravintola Grin&Gos ja LähiTapiola ovat löytäneet uudet tilat. LähiTapiola jatkaa toimintaa osoitteessa Vanha Porvoontie 2, ja Grin&Gos remontoi parasta aikaa uusia tiloja entiseen Nordean konttoriin osoitteessa Keskuskatu 4.

Uusia tiloja etsittiin heti, kun tieto remontista tuli. Useista tarjouksista huolimatta mikä tahansa liikehuoneisto ei sopinut ravintolalle:

– Tiloja kyllä oli, mutta ei sellaista, mihin olisi saanut yli 80 hengen ravintolasalia. Me emme halunneet luopua niin isosta asiakasmäärästä ja paikoista, eli halusimme pitää minimissään sen 80 asiakaspaikkaa, kertoo Grin&Gosin esimies Jenita Auranen.

Aiemmassa ravintolassa oli asiakaspaikkoja 120 sisällä ja suosittu terassi oli merkitty 70 asiakkaalle. Uuden ravintolan kohdalla terassia ei olla vielä mietitty, mutta asia otetaan uudelleen harkintaan taas keväällä.

Tilat ovat nyt koon puolesta sopivat, mutta töitä on vielä tehtävänä ennen kuin ravintola pääsee avaamaan ovet. Suurimmat lupa-asiat ovat jo hoidettu, mutta anniskelulupia joudutaan vielä odottamaan. Remontoitavaakin on vielä jäljellä, sillä tiloissa ei ollut ennestään asiakasvessoja, eikä keittiötä.

Keittiökalusteet pystyttiin onneksi siirtämään vanhasta ravintolasta:

– Huonokuntoisemmat menevät vaihtoon, mutta pizzauunit sun muut säilytetään, sillä ne ovat täysin ehjät, Auranen kertoo.

Uusissa tiloissa on myös mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä. Ravintolan sisustus tulee kokemaan täydellisen ehostuksen neutraalimpaan, valoisampaan ja modernimpaan suuntaan:

– Tästä tulee täysin erilainen kuin vanha Grin&Gos, kun se vanha oli vähän sellainen ”Rosso kakkonen”, koska vanhan ravintolan värimaailma oli pohjalla, eikä se ollut oikein meidän tyylinen.

Myös ruokalistaa aiotaan hieman viilailla, mutta listalle jäävät suosituimmat pizzat ja burgerit. Avajaisia päästään toivon mukaan viettämään vielä tämän syksyn puolella.

Kommentoi

Palvelut