Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vauvan päivä ensi kertaa Mäntsälässä – päivän ohjelmassa on muun muassa muskarituokioita, tietoiskuja vanhemmille ja askartelua

Valtakunnallisen Vauvan päivän tapahtumaa vietetään Mäntsälässä perjantaina 24.9.

Vauvan päivä on VauvaSuomi ry:n lanseeraama valtakunnallinen tapahtuma, jota vietetään nyt jo viidettä vuotta.

VauvaSuomi on vauvaperheiden etujärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on Suomi, joka iloitsee vauvoista ja vauvaperheistä.

Mäntsälässä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Vauvan päivän tapahtuma pe 24.9. klo 9 alkaen Kulttuurimeijerillä ja Cine Mäntsälän tiloissa.

Mukana tapahtumaa järjestämässä ovat Mäntsälän hyvinvointineuvola, Kansalaisopisto, Musiikkiopisto, Vireus, Cine Mäntsälä, Avoin päiväkoti Metsätonttu, MLL:n Mäntsälän osasto ja Mäntsälän seurakunta

Päivän ohjelmassa on muskarituokioita, tietoiskuja vanhemmille, vauva–vanhempi-jumppaa, neuvolan neuvontapiste, askartelua ja toiminnan esittelyä.

Päivän päätteeksi Cine Mäntsälässä on mahdollisuus osallistua Vauvacineen, jonka aikana on järjestetty lapsiparkki Kulttuurimeijerin tiloissa. Lippuja näytökseen saa ostaa Cine Mäntsälän nettisivuilta.

Vauvoille on tarjolla K-market Kaunismäen lahjoittamia vauvanruokia ja Cine Mäntsälän kahvio palvelee tapahtuman ajan.