Mäntsälän Urheilijoiden naiset aloittivat nousukarsinnat Kolmoseen kotivoitolla – seuraava kotipeli torstaina

Naisten eteläisen alueen nelosen alkulohkojen ottelut on pelattu ja MU:n asetelmat loppukauden jatko-otteluihin ovat erinomaiset.

MU voitti oman lohkonsa yhteensä 23 pisteellä ottamalla seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä.

Maaleja joukkue on tehnyt yhteensä 31 ja omaan verkkoon on päästetty ainoastaan kaksi osumaa.

Lohkon kolme parasta pelaa jatko-ottelunsa nousulohkossa, johon tiensä MU:n lisäksi selvittivät Tervakosken Pato ja KP-75 Keravalta, joiden kanssa MU pelasi alkulohkossa tiukat tasapelit.

Samaan nousulohkoon mäntsäläläisten kanssa tulee 3. lohkon kolme parasta joukkuetta, jotka olivat FC Kontu, LPS ja I-HK.

Sarjassa pelataan kaksi kuuden joukkueen nousulohkoa, joista voittajat nousevat ensi kaudelle kolmoseen ja lohkokakkoset karsivat kolmannesta nousupaikasta.

Kolmoslohkon voittaja FC Kontu on alkulohkossaan voittanut kaikki ottelunsa. Luvassa on siis äärimmäisen kovia ja jännittäviä otteluita.

– Hyvällä fiiliksellä ylempään jatkosarjaan. Tiedossa on viisi äärimmäisen kovaa ja tasaista vääntöä, mutta uskon, että pelaajat syttyvät taistelemaan jokaiseen peliin, kommentoi päävalmentaja Ville Hellman.

MU aloittikin loppukauden urakkansa perjantaina Mäntsälän tekonurmella kaatamalla Padon maalein 4–1.

Seuraavakin ottelu on kotipeli, MU–I-HK 16.9. klo 19.30. Muut jatkosarjan ottelut ovat KP-75 – MU 26.9. klo 18 Kalevan UP tekonurmi, MU–LPS 1.10. klo 18 Mäntsälän tekonurmi ja FC Kontu–MU 6.10. klo 18 Kontulan tekonurmi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut