Kunnantalolla avautuu uusi lounasravintola – tilassa järjestetään myös konsertteja

Mäntsälän kunnantalon ovet avautuvat taas pitkän tauon jälkeen kuntalaisille keskiviikkona 15.9. Samalla kunnantalolla avataan uusi lounasravintola Catya's Catering & Cafe.

Ravintolassa ei keksitä pyörää uudelleen, vaan luotetaan perinteisiin makuihin. Yrittäjä Kati Virolainen on pyörittänyt yli kahdeksan vuoden ajan pitopalvelua, mutta kokemusta lounasravintolastakin on.

– Olemme puhtaasti lounasravintola ja aukiolo on 10–14 ja lounasaika 10.30–13.30. Muuten on kahvia ja pientä purtavaa tarjolla.

– Pitopalvelussakin luotetaan perinteisiin makuihin ja haluamme myös vaalia niitä perinteitä, joten ravintolassakin tehdään sitä mitä parhaiten osataan, mutta välillä voidaan toteuttaa asiakkaiden toiveita, Catya's Cateringiakin pyörittävä Virolainen kertoo.

Aivan perinteiseen kaavaan ei silti aiota kangistua, sillä ravintolatilaa aiotaan hyödyntää muuhunkin kuin vain ravintolatoimintaan:

– Olen kuullut sellaista toivetta, että tämä talo voisi olla enemmänkin kuntalaisten kuin vain kunnan talo, ja jos me voimme siinä auttaa, niin olemme tietenkin mukana, Virolainen valaisee.

Ensimmäinen konsertti onkin jo sovittu joulukuun alkuun ja tilan voi varata kokoustilaksi ja pieniä juhlia varten.

Ravintolaa pyörittää Virolaisen lisäksi kokki Kylli ja leipuri/kylmäkkö Sari. Myöhemmin henkilökunta vielä täydentyy oppisopimusopiskelija kokilla.

Pitopalvelun puolella kesä on mennyt hyvin, joten kuinka paljon uuden ravintolan avaaminen jännittää korona-aikana?

– Kyllähän se mietityttää ja kilpailu on alalla kovaa, mutta meillä on vankka asema pitopalvelulla, joten toivon ja uskon, että se kantaa myös tälle ravintolapuolelle.

– Olen silti tosi innoissani tästä ja juuri se, kun tähän voi keksiä kaikkea muutakin kuin vain lounasravintolan palveluja, Virolainen kertoo.

Catya's Catering & Cafe

Auki MA–TO klo 10–14, lounas 10.30–13.30.

Lounaan hinta ulkopuolisille 9,50e

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut