HirviGolfissa yhteistyötalkoot – "kierrokset kuin myyntikin ovat aivan viime vuoden tasolla"

Petri Malkki avaa väylää 12 ja Kari Järvelä seuraa jännittyneenä, mihin pallo päätyy. Alpo Manninen

Alpo Manninen

HirviGolf on jokavuotinen Hirvihaaran Golfin yhteistyökumppaneilleen tarjoama tilaisuus pelata golfia ja tutustua toisiin yhteistyökumppaneihin. Tänä vuonna kilpailu pelattiin perjantaina 3.9.

Syksyisin sääolot ovat vuosittain vaihdelleet aurinkoisista keleistä aina rankkasateisiin. Tällä kertaa pääsimme pelaamaan hyvässä golfkelissä.

Klubimestari Matti Purolinna toivotti pelaajat aamulla aamupalan yhteydessä tervetulleiksi ja totesi, että HirviGolfissa on tällä kertaa ennätysosanotto, sillä peräti 24 kahden pelaajan joukkuetta oli mukana kisassa.

Seuran puheenjohtaja ja yhtiön varapuheenjohtaja Esa Kiuru valaisi Hirvihaaran Golfin ja Hirvihaara Golf Mäntsälän tämän hetken tilannetta:

– Viime vuoden ennätysluvut pelattujen kierrosten ja klubimyynnin suhteen tuntuivat siltä, että niihin ei olisi mitään mahdollisuuksia päästä. Kuitenkin niin kierrokset kuin myyntikin ovat aivan viime vuoden tasolla, joten niin seuralla kuin yhtiöllä menee hyvin.

Kiurun puhe lämmittää erityisesti osakkaita, koska hyvin menevä talous takaa sen, että osakkeiden vastikkeiden nousuun ei ole paineita ja kentän kehittämistä pystytään edelleen jatkamaan.

Hirvihaaran kenttä on aina ollut hienossa kunnossa ja kiitokset siitä osoitetaan tietenkin pätevälle henkilökunnalle.

– Päivä meni hienosti, keli oli upea, kenttä oli upea ja peliporukka oli aivan mahtava. Omasta pelistä sen verran, että ei se ihan sillä tavalla mennyt kuin olisi toivonut, mutta kiva oli pelata. En ole ihan varma, onko oltu ihan jokaisessa HirviGolfissa, mutta kuitenkin erittäin monta kertaa.

- Hyvin on yhteistyö sujunut. Aikoinaan tein ykkösen lähtökopin sponsorihommana, siis pientä rakennushommaa, kertoi kierroksen jälkeen Petri Malkki rakentamansa kopin terassilla.

– Peli oli tänään jollain lailla kankeaa, olikohan kroppa aivan jäässä. Kuitenkin kaikin puolin oli mukava peli. Porukka oli kivaa ja tulos kohtuullinen, ei hyvä, mutta ei aivan metsässäkään. HirviGolfissa on pelattu Petrin kanssa useasti, muutaman kerran jopa voitettu. Alusta lähtien olen pelannut muutenkin Hirvihaarassa, tuumi kisan jälkeen Kari Järvelä.

Mäntsälän Uutiset osallistui nyt kaiketi viidettä kertaa HirviGolfiin. Nyt joukkue oli Pekka Heija ja Alpo Manninen.

Pelasimme kierroksen 71 lyönnillä ja nelosen slope huomioiden, tuloksemme oli 67 lyöntiä. Ei huono! Eniten säväytti, kun molemmat teimme pirkkuja pitkillä puteilla.

Kisan voitti Purolinna, jossa pelasivat Jari Purolinna ja todella hyvin M50 Tourilla pelannut Jari Fagerström. Heidän tuloksensa oli 59 lyöntiä kolmosen slopella.

– Oikeastaan meni muuten ihan hyvin, mutta meille tuli yksi bogey, ei oikeastaan muuta, kiitteli Jari Purolinna palkintojenjaossa.

Kisassa toiseksi pelasi joukkue HSY Vesi, kuutosen slopella tulos oli 62 lyöntiä. Kolmanneksi tuli TIK-Tennis, tulos oli 64 lyöntiä slopella seitsemän.

Kaikki tulokset löytyvät Hirvihaaran Golfin nettisivustolta.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Mäntsälässä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Palvelut