Keusote rokottaa lauantaina ilman ajanvarausta – Katso tästä paikat

Kaikissa Keusoten rokotuspisteissä järjestetään walk in -koronarokotustilaisuus lauantaina 4.9 kello 8.30–15. Silloin voi ilman ajanvarausta tulla ottamaan ensimmäisen rokotuksen tai tehosteen. Arkisin on lounasaikaan walk in -rokotuksia kaikissa muissa kunnissa paitsi Pornaisissa. Pornaislaiset voivat hakeutua tai varata ajan mihin tahansa Keusoten rokotuspisteeseen. Walk in -rokotuksia koronavirusta vastaan annetaan arkisin klo 10–14.

THL on muuttanut linjaustaan koronarokotteen annosvälistä. Vallitsevassa epidemiatilanteessa koronarokotteen annosväli voidaan lyhentää kuuteen viikkoon.

THL suosittelee koronarokotteiden annosväliksi 6–12 viikkoa. Annosvälin tulee olla vähintään kuusi viikkoa, koska lyhyempi annosväli voi heikentää suojatehoa.

Annosvälin lyhentäminen koskee kaikkia ikäryhmiä. Muutos mahdollistaa myös koulu- ja oppilaitosrokotusten tehosteannosten antamisen aikaisemmin ennen syyslomaa.

Tehosterokotteen lyhentäminen on tällä hetkellä mahdollista ajanvarauksettomassa Walk in -rokotuksessa tai ajanvarauksella.

Koronarokotusten ajanvaraus on aiemmin mahdollistanut sähköisessä palvelussa tehosterokotuksen ajanvarauksen 8– 12 viikkoa +5 päivää ensimmäisestä rokotuksesta. Jatkossa aikaikkuna on 6–12 viikkoa + 5 päivää.

Keusotella on yhteensä 10 koronarokotuspistettä. Ne ovat Hyvinkään rokotuspiste, Sveitsin lukio, Teerimäenkatu 2-4, Hyvinkää; Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUST, Lääkärinkuja 1, Järvenpää; Mäntsälän terveysasema, Kivistöntie 14, Mäntsälä; Kirkonkylän terveysasema, Sairaalantie 2, Nurmijärvi; Klaukkalan terveysasema, Vaskomäentie 2, Klaukkala; Rajamäen terveysasema, Kievarintie 2, Rajamäki; Pornaisten terveysasema, Latiskantie 3, Pornainen; Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema, Hyryläntie 13, Tuusula; Kellokosken sosiaali- ja terveysasema, Kuntotaival 2, Kellokoski; Jokelan sosiaali- ja terveysasema, Opintie 1, Jokela.

Kommentoi

Palvelut