Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viertolantien remontti etenee – huhuttuja tiedonkulun ongelmia ei ole

Kunta on parantanut kesän ja syksyn aikana Viertolantietä Vanhan Porvoontien ja Matinmäentien välisellä tieosuudella. Remontissa uusitaan kadun rakennekerrokset, parannetaan kuivatusta ja rakennetaan uusi kevyen liikenteen väylä.

Työ on edennyt aikataulussa, vaikka pieniä muutoksia on alkuperäiseen suunnitelmaan tullut. Huhuissa pyöri, että kunnalta olisi mennyt väärää tietoa urakoitsijoille, mutta mitään tällaista ei ole tapahtunut:

– On tehty pieniä muutoksia, mutta ne eivät ole vaikuttaneet sen suuremmin sen työn etenemiseen, Kuntatekniikan päällikkö Jyrki Mäklin kertoo ja tarkentaa:

– Siellä oli vanha viemäri vähän tiellä ja sitä siirrettiin, ja näitä tulee välillä vanhojen linjojen kanssa, joita ei välttämättä ole suunnitteluvaiheessa otettu huomioon.

Mitään tiedonkulun ongelmaa ei ole myöskään ollut urakoitsijoilla:

– Olemme saaneet työmaasta ajantasaiset tiedot ja vanhan vesihuollon osalta on suunnitelmia tarkennettu, mutta siitä ei aiheutunut viivästyksiä työmaalle, Nivoksen vesihuoltomestari Teuvo Peltonen kommentoi.

Valmista pitäisi olla aikataulun mukaisesti lokakuun lopussa.