Siskot ja Simot kutsuu Mäntsälän seniorit historiansa ensimmäisille Kulttuuritreffeille

Mäntsälän Kulttuurimeijeri muuttuu senioreiden ja kulttuuritoimijoiden kohtaamispaikaksi syyskuun alussa.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot kutsuu Mäntsälän seniorit historiansa ensimmäisille Kulttuuritreffeille 9. syyskuuta klo 13–15 Kulttuurimeijeriin.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda iloa ja virkistystä sekä tutustuttaa senioreita toisiinsa ja paikallisten kulttuuritoimijoiden tarjontaan.

Kenties Kulttuuritreffit antavat myös ideoita uuden harrastuksen aloittamiseen ja harrastuskavereiden löytämiseen.

Kulttuuritreffeillä on mukana esittelemässä tarjontaansa viisi erilaista kulttuuritoimijaa: Mäntsälän kansalaisopisto, elokuvateatteri Cine, elävän musiikin yhdistys Mäntsälä LIVE, Taitokeskus ja Mäntsälän Mieskuoro.

– Lähdimme innolla mukaan Kulttuuritreffeille, sillä haluamme kohdata kädentaidoista kiinnostuneita senioreita ja kertoa heille toiminnastamme. Toivomme, että innostamme mukaan kaikenikäisiä ja -taitoisia harrastajia, sanoo Mäntsälän Taitokeskuksen ohjaaja Saija Korpinen.

Siskot ja Simot järjestävät Kulttuuritreffejä todelliseen tarpeeseen: kulttuuritoimijoiden ja ilmoittautuneiden osallistujien vastaanoton perusteella tällaista tapahtumaa on kaivattu.

Taide ja kulttuuri lisäävät hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja jaksamista. Pitkän poikkeuksellisen ajan jälkeen arjesta irrottautuminen ja muiden ihmisten kohtaaminen on äärimmäisen tärkeää.

– Esimerkiksi käsillä tekeminen on noussut tässä ajassa korvaamattomaksi. Se rentouttaa ja auttaa kääntämään ajatuksia iloisiin ja innostaviin asioihin. Uusi harrastus antaa hyvän syyn lähteä kotoa tekemään jotain mukavaa ja kohtaamaan samanhenkisiä ihmisiä, Korpinen pohtii.

Kulttuuritreffeillä kohdataan vastuullisesti ja turvallisesti. Tapahtumassa edellytetään maskien käyttöä ja huomioidaan turvavälit. Myös osallistujamäärää on rajoitettu.

Kulttuuritreffeille tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 5.9. osoitteeseen mantsala@siskotjasimot.fi tai numeroon 044 244 3267. Tapahtuma on maksuton.

Lisätiedot: Siskojen ja Simojen aluekoordinaattori Nonna Lemola-Palm, nonna.lemola-palm@siskotjasimot.fi / 044 244 3267

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut