Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tukkirekan perävaunu kaatui Nelostielle – liikenne on normalisoitumassa liki kolmen tunnin liikennehaitan jälkeen

Tukkirekan perävaunu on kaatunut Nelostiellä Mäntsälän keskustan paikkeilla eli noin kilometri pohjoisen suuntaan Mäntsälän eteläisestä liittymästä.

Onnettomuuspaikalla on suljettuna toinen pohjoiseen päin menevä ajokaista.

– Tukit ovat melko siististi perävaunun vieressä, vain muutama niistä oli vierinyt keskikaistalle, päivystävä palomestari Jouni Savolainen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Onnettomuuden syytä voi vain arvailla. Palomestarin mukaan onnettomuuspaikalla on runsaasti vettä tiellä ja kova sivutuuli.

– Poliisi jäi ohjaamaan liikennettä. Todennäköisesti toinenkin ajokaista joudutaan sulkemaan liikenteeltä, kun tukit ja perävaunu nostetaan.

Liikennehaitta kestää todennäköisesti useita tunteja, arvioitiin pelastuslaitokselta kello 12.30 maissa.

Poliisi kertoi Twitterissä kello 14.21 , että tilanne onnettomuuspaikalla on poliisin osalta ohi.

– Paikan päällä tehdään vielä tienpitäjän toimesta viimeisiä siivoustoimenpiteitä, jonka jälkeen molemmat kaistat saadaan vetämään ja liikenne palautumaan normaaliksi.

Muokattu 25.8. klo 12.53: muutettu peräkärry-sana perävaunuksi otsikosta ja tekstistä. Klo 14.29 lisätty tieto, että liikenne on palautumassa normaaliksi onnettomuuspaikalla.