Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuorot alkanevat syyskuussa – Toivevirsikerhossa pääsee laulamaan yhdessä ja toivomaan mielivirsiään

Seurakunnan kuorotoiminta alkaa tällä tietoa normaalisti syyskuun alusta. Seuraamme hallituksen linjauksia koronaviruksesta.

Mäntsälän seurakunnassa on musiikkitoimintaa kaikenikäisille ja kaikki musiikkiryhmät ovat osallistujille maksuttomia.

Torstaista 2.9. alkaen klo 16.30–17.15 kokoontuu kirkossa lasten laulukerho, johon eskarilaiset sekä ala-asteikäiset tytöt ja pojat ovat tervetulleita. Laulukerho kokoontuu viikoittain kirkossa ja vetäjänä toimii kanttori Mirjam Odé.

Opettelemme lasten virsiä ja lauluja. Esiintymisiä tulee erilaisissa lapsiperheiden messuissa ja joulunajan tilaisuuksissa. Ilmoittautuminen harjoitusten alussa kirkossa.

Oratorio-kuoro esittää laajoja kirkkomusiikkiteoksia orkesterin säestyksellä ja siksi sen laulajilta edellytetään harjaantunutta nuotinlukutaitoa, äänenkäyttöä ja tarkkaa sävelkorvaa. Ota yhteys kuoronjohtajaan, mikäli olet kiinnostunut.

Oratorio-kuoro esittää osia Händelin Messias-oratoriosta näillä näkymin pyhäinpäivän aattoiltana pe 5.11. klo 18 Mäntsälän kirkossa ja Kallion kirkossa su 14.11. klo 18.

Konsertit tehdään yhteistyössä kapellimestari Jukka Jokitalon kuoron ja orkesterin kanssa.

Kuoron harjoitukset jatkuvat suunnitellusti (yleensä sunnuntaisin) kirkossa. Kuoroa johtaa kanttori Mirjam Odé ja konsertit johtaa kapellimestari Jukka Jokitalo.

Kirkkokuoro aloittaa ke 1.9. klo 18 kahveilla seurakuntakeskuksen isossa salissa.

Toivomme nykyisten erinomaisten laulajien lisäksi myös uusia työ- ja eläkeikäisiä jäseniä kaikkiin ääniin, etenkin sopraanoon. Emme edellytä nuotinlukutaitoa, mutta tarkkaa sävelkorvaa ja iloista mieltä.

Kirkkokuoron ohjelmisto on klassista kirkkomusiikkia eri aikakausilta ja kirkkovuoden ajankohtien musiikkia, sillä esiinnymme kirkkovuoden keskeisimmissä juhlamessuissa.

Jatkamme Johanna Linnan Kuoromessua n:3 ja esiinnymme yhdessä soitinyhtyeen kanssa adventin Hoosianna-konsertissa.

Mikäli koronatilanne antaa myöten, käymme kuuntelemassa jonkun tasokkaan klassisen konsertin Lahdessa tai Helsingissä

Päiväkuoro aloittaa kahveilla ke 1.9. klo 12.30–14 seurakuntakeskuksen isossa salissa.

Kuoro laulaa yksiäänisesti hengellisiä lauluja ja vierailee palvelutaloilla ja palvelupäivissä, mikäli koronatilanne sen sallii. Tähän kuoroon kutsumme erityisesti eläkeläisiä.

Gospel Mäntsälä aloittaa pe 3.9. klo 18 Mäntsälän kirkossa.

Kuoro esiintyy Tuomas-messuissa ja konserteissa, muun muassa adventin Hoosianna-konsertissa.

Kuoron ohjelmisto koostuu suomenkielisestä hengellisestä musiikista. Tällä hetkellä on tekeillä Pekka Itkosen säveltämä ja Riikka Näätäsen sanoittama Kohti valoa -messu.

Kuoron kanssa esiintyy usein ammattimuusikoista koostuva bändi ja sitä johtaa director cantus Pekka Itkonen.

Musikaaliset nuoret ja aikuiset, tervetuloa mukaan!

Toivevirsikerhoon voi tulla laulamaan yhdessä ja toivomaan mielivirsiään. Se toimii Keskustiellä Ankkurissa to 2.9. klo 14. Pidetään turvavälit, niin uskalletaan osallistua.

Tule rikastuttamaan musiikkitoimintaamme omalla äänelläsi!

Kirjoittajat ovat Mäntsälän seurakunnan kanttoreita.