Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kohinassa kisataan karaokessa – voittajat alueen semifinaaliin

Mikä on karaoke bravuurisi ja laulatko sen ainakin omasta mielestäsi paremmin kuin kukaan muu? Jos vastasit viimeiseen kysymykseen kyllä, niin kannattaa kokeilla taitojaan ensi lauantaina 7.8. Nummisten KohinaBaarissa, kun ravintolassa käydään Karaoke Amateur Champion 2022 alkukarsinta.

Kilpailun vetää DT Events, joka tuo paikalle karaokelaitteiston sekä kilpailun tuomarit. Kilpailu on tarkoitettu laulajille, joiden kokemus laulamisesta perustuu vain ja ainoastaan karaokeen ja kilpailuun voi ilmoittautua suoraan paikan päällä.

Miehet ja naiset kilpailevat eri sarjoissa. Lisäksi sarjat ovat jaettu kolmeen ikäryhmään. 18–34-vuotiaat, 35–54-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat kilpailevat omissa ikäsarjoissaan. Kilpailun alaikäraja on täten 18 vuotta.

Alkukarsintoja järjestetään ympäri Suomen joulukuun loppuun asti 2021 ja finaali järjestetään maaliskuussa 2022 Viking Gracella.

Alkukarsintojen parhaat laulajat saavat loka–marraskuun vaihteessa kutsun oman alueensa semifinaaliin joka järjestetään 1.1–15.2.2022 välisenä aikana.