Lahdenväylällä kaksi onnettomuutta lähes samanaikaisesti – moottoripyöräilijällä ja henkilöautolla kylkikolari, henkilöauto törmäsi riistaa moottoritieltä etsineen perävaunuun

Lahden moottoritiellä tapahtui tänään iltapäivällä kaksi kolaria lähes samanaikaisesti.

Ensimmäinen kolareista tapahtui noin klo 16 Järvenpään ja Keravan liittymien välissä Lahden suuntaan kulkevalla osuudella, kun henkilöautolle ja moottoripyörälle sattui kylkikolari.

– Moottoripyöräilijä kaatui törmäyksessä, mutta selvisi hengissä ja tajuissaan. Hänet kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi, kertoo paloesimies Timo Vehkala Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Toinen onnettomuuksista tapahtui noin viisitoista minuuttia myöhemmin moottoritien Helsingin suuntaan kulkevalla puolella, yhtä lailla Järvenpään ja Keravan liittymien välissä, kun henkilöauto törmännyt edellä ajavan auton vetämään perävaunuun.

Perävaunua vetänyt kuljettaja etsi moottoritien keskellä tai pientareella makaavaa kauriinraatoa, ja oli muuhun liikenteeseen nähden varsin matalaa nopeutta ajaessaan vaihtanut yllättäen kaistaa vasemmalta oikealle.

Onnettomuudesta selvittiin ilman henkilövahinkoja.

– Vähän oli huono hetki näin ruuhka-aikaan lähteä tuonne pyörimään, päivystävä paloesimies Risto Matikainen kommentoi onnettomuutta.

Molemmat onnettomuuspaikat saatiin raivattua nopeasti, ja liikenne kulkee taas normaalisti molempiin suuntiin.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut