MU:n naiset puhtaalla pelillä kesätauolta – "Tavoitteena on selvitä syksyn nousukarsintoihin"

Mäntsälän Urheilijoiden joukkuepeli toimii nyt erittäin hyvin, kun joukkueen maaliero on peräti 14–0. Heikki Maanela

Mäntsälän Urheilijoiden naisten alkukausi Eteläisen alueen Nelosessa on sujunut erinomaisesti, kun pistesaldo näyttää neljän pelatun ottelun jälkeen 12 pistettä ja joukkue pitää hallussaan lohkon piikkipaikka.

Lohkon kakkospaikalla on JäPS/United seitsemällä pisteellä.

Kauden avausottelussaan MU kohtasi JäPS/Unitedin kotikentällään ja tiukka ottelu päättyi MU:n 1–0-voittoon. Tämän jälkeen Team VanPa kaatui vieraskentällä selvin 0–6 lukemin ja HyPS/2 Hyvinkäällä 0–5 lukemin.

Viimeisessä ottelussa ennen kesätauolle siirtymistä MU kohtasi Orimattilan Pedot ja pisteet tästäkin ottelusta jäivät Mäntsälään, kun ottelu päättyi MU:n 2–0-voittoon.

MU:n maaliero neljän pelatun ottelun jälkeen on 14–0, mikä kertoo hyvin sujuneesta puolustus- ja hyökkäyspelistä. Elsa Vesterisen vartioima maali on onnistuttu pitämään koskemattomana koko alkukauden ja maaleja vastustajan verkkoon on tehty laajalla rintamalla.

– Alkukausi on mennyt suunnitelmien mukaan ja joukkueen peli-ilme ja suoritustaso on noussut selvästi viime vuodesta.

– Uudet pelaajat ovat tuoneet jo hyvään pelaavaan ryhmään mukavan lisän ja olemme saaneet monipuolistettua peliämme, joten odotan innolla syyskautta ja loppuja alkusarjan pelejämme. Tavoitteena on edelleen selvitä syksyn nousukarsintoihin, kommentoi päävalmentaja Ville Hellman.

Sarja jatkuu Mäntsälän Urheilijoiden osalta perjantaina 30.7., kun naiset matkaavat Keravalle KP-75 vieraaksi. Seuraava kotiottelu Mäntsälän nurmella pelataan sunnuntaina 15.8. klo 19, kun MU kohtaa TiPS/2:n.

Kommentoi

Palvelut